Pai "Mitza" este porecla
Chestia cu "pelicanul" este o certitudine...
Si sincer, de multe ori am stat pe ganduri sa-i duc - sa nu-i duc... si de fiecare data imi aduceam repede aminte ca EU sunt ala cu coa..ie in momentul acela in barca (cu toate ca in familie si ea e la fel de "coioasa" ca mine, aici suntem 50-50), si ca EU, si doar EU sunt cel ce hotarasc ce se face cu pestele prins de mine. Si chiar daca ar avea permis de pescuit si ar vrea sa vina cu mine in barca, in astfel de conditii as lasa-o acasa.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Folosind la o lanseta momeala caras de cca 800g am avut parte de atac si, frana fiind slaba (nu aveam cum sa pun lanseta intr-o pozitie favorabila vizionarii, ... ma rog a scapat. Dupa ceva timp, a avut si Dorin o trasatura violenta la caras si a rezultat un behait de 1,78m. Am facut oarece poze cu Nokia C1 si o filmare insa... nu se vede nimic. Mi-e indiferent daca ma credeti, dar Dorin chiar l-a prins si apoi l-a invatat sa inoate. Au mai fost ratari de peste ce putea fi, teoretic, punctabil dar asta nu se pune. Este prima oara cand avem trasaturi la peste viu la clonc, motiv pentru care saptamana viitoare vom "recidiva", daca mai reusim sa prindem caras d'asta asa maricel.. Este prima oara cand avem trasaturi la peste viu la clonc
Mitza!!!P.S. A batul Mitza mea astazi cu cloncul de nu-mi venea a crede. Astazi a pus pentru prima oara mana pe un clonc
lu .........in varianta Rusa Сом на квок. Дебют. Июнь 2013. - YouTube
Este prima oara cand avem trasaturi la peste viu la clonc
Eugen, am avut vreo 2 luni intr-un an cind loveau somnii cu ura in pesti si de 2 kg, iar la rama nici macar o tzanganeala. In rest, rama de ploaie e pe locul 1 la clonc. Trebuie tot timpul incercata si schimbata momeala.![]()
Felicitari Larry,
La ce a intrat Larry, ,aceasi Cicada Ciber Vibe ?Sau...
!
,eliberarea lui:,
, eliberare:,
, eliberare:,
,eliberare: ,
, eliberare:, "
I
,
(imi cer scuze ca ma screm asa
)
,.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH