cloncul folosit a fost Woodoo iar linia este alcatuita din fir textil de 1 mm , 2 plumbi de 200g , agrafa si forfac de 1,2mm cu o ancora si la 5 cm sub ea un carlig!Apropo, cu ce l-ai "batut" si ce linie ai avut?
cloncul folosit a fost Woodoo iar linia este alcatuita din fir textil de 1 mm , 2 plumbi de 200g , agrafa si forfac de 1,2mm cu o ancora si la 5 cm sub ea un carlig!Apropo, cu ce l-ai "batut" si ce linie ai avut?![]()
Deyu, lanseta care a suportat drill-ul asta a fost...?
nota zece cu plus si de la mine. si inca un zece pt ca i-ai dat posibilitatea sa mai faca pui si..., sa-l mai prinda si alt pescar.sa dea domnul sa-l prinda tot unul care il elibereaza .Va multumesc tuturor inca o data !
Filmuletu cu eliberarea : Pescuit la somn - eliberare somn 2,51m - YouTube
Ps: daca sunteti atenti la filmare , mai exact la 0:08 apare si un serpisor care se uita la mine![]()
am mana stanga cu probleme la cot si la inchetetura
Eugene poate te ajuta :http://wwwyoutubecom/watch?v=TQiaEPg5sb4 ar fi o solutie?m-am multumit doar sa-i vizualizez pe sonar
Daca renuntai la partea cu stomacu era mai frumoasa povestea! felicitari pentru capturi!1 moaca de 1kh
1 moaca de 2,5 kg care avea in stomac: cateva bete si o piatra
1 somotei de 12kg cu stomacul gol.
Daca renuntai la partea cu stomacu era mai frumoasa povestea! felicitari pentru capturi!1 moaca de 1kh
1 moaca de 2,5 kg care avea in stomac: cateva bete si o piatra
1 somotei de 12kg cu stomacul gol.![]()
A batul Mitza mea astazi cu cloncul de nu-mi venea a crede.
Am fost cu sotia si aia este "pelican".
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH