Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 5. März 2013
Wohnort: Gura Humorului -Cislago Italia(pescuiesc zona Pavia-Cremona, Isola Serafini)
[/quote]
1,80 cutia...dar alea serpesti sunt doar 10

Bravo Anem! Super, poate ar trebui sa-i cauti altundeva pe aia mai imbracati... Se pare ca acolo unde mergi sunt f multi micuti![]()
... chestie care pe Po nu am curajul sa o fac.Bravo Anemam fost si eu noaptea trecuta la stationar si nu am prins nimic
asta e, poate va fi mai bine saptamana viitoare.
...si cand ma gandesc ca nu iti placea culoarea aia la RNR))
... a luat la prima lansare
somn la helic![]()
fomisti rau somnii aia![]()

Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Da` de ce zici ca helic-urile astea-s porcarii?
Io am prins destul de bine cu alea de la Berti, se lanseaza bine ca-s grele, nu rasucesc firu` ca rotativele, is ieftine etc.
... si mai sunt destule exemple (inclusiv RNR-ul dintr-un mesaj precedent nu imi place deloc din cauza culorii si il consider tot o "porcarie")
Zitat
si mai sunt destule exemple (inclusiv RNR-ul dintr-un mesaj precedent nu imi place deloc din cauza culorii si il consider tot o "porcarie")
, pentru ca la acesta am prins si am avut cele mai multe atacuri.
RNR au o culoare RFCW bestiala la somn ,nu stiu daca ai incercat-o?
Eu am un fix cu FT, pentru ca la acesta am prins si am avut cele mai multe atacuri.
… o sa trebuiasca sa reinoiesc stocul mai ales ca mai am doar unul de 7 si unul de 5 cm …
Am pescuit de pe la 9:30 pana pe la 15:00 cu aproximatie in care au aiesit 3 pesti pentru poza, din pacate toti trei "pitici".Pe la ora 11:00 dupa ce pana atunci am pescuit numai la voblere si oscilane am inceput sa pescuiesc la jig si a venit mustaciosul asta: 
parca inebunisera avatii, sareau pestisorii in toate partile urmariti de avati.Dupa foarte multe incercari Florin a reusit sa scoata pe mal pentru poza doi avatei, al doielea in timp ce ii scoteam voblerul din gura a vomitat un peste ce era inca proaspat, se vede ca erau pusi pe treaba avatii azi. Pozele:

) DA ... aia e agrafa

DA ... aia e agrafa
...sigur nu de la mine!
Oricum, felicitari, esti user-ul cu cele mai multe capturi anul acesta, pina acuma![]()
si care teoretic nu le folosesc decat la avat ... dar asta a ramas pe lanseta aia de prin decembrie cand am fost cu Mane la stiuca
. la somn prefer cross-lock-urile fara nici un dubiu.era model duolock? ca asa pare
schimba modelul mai ales la mustaciosi
@anem
Si eu an powerline de la Zoran de 0,08 si se comporta excelent !![]()
) ,se decoloreaza mai greu ca alte fire ,nu prea trage apa . Acum e pe "bara" ca nu mai dau dupa salau pe balti asa ca ...Poate la toamna daca ajun g la Stolniciul ala si nu vand echipamentul achizitionat pana atunci!
Ca nici cu batul nu mai dau ,nici cu mulineta ,nici cu firul ...
...
... pacat, era unul bun de tot si mi-a lasat doar poza asta: