Daaaa..... frumoasa afirmatie Zamfi! dar la o adica bine zici
.....doar citesc.... citesc ......fac calcule.....si deocamdata da cu rest
! Evergreen pe viitor putem demara operatiunea ,,SA NE CUNOASTEM PATRIA,,(asa cum imi place mie sa-i zic) in raza judetului alba!
macar o plimbare si o harta a locurilor sa facem!
Vinuri bune,palinca la fel , fete frumoase
,Lavazza beton ...
,atat de la gigafish cat si din Ro de la un forumist , plus jigurile Matzuo ...n-am ce face si trebuie sa ma sacrific si sa merg si maine 1-2 ore asa de control
O sa incerc sa prind un strap ,nu de alta dar de azi intr-o saptamana ma intalnesc cu prieteni dragi sa dam la dintosi la Stolnici!
Si nu am dat! Am luat o marla cam la kg pe un MT de 8 cm cu un cap de 4 g . Munca multa,peste putin...Balta a crescut ,este la limita de a fi inundata de Mures ,digul de jos in mare pericol!!! Nasola chestie ...
pe o mulineta Rapture ,insa pare ca nu se vede asa bine ,pe lumina slaba, ca si cel yellow! Poate nu m-am obisnuit inca cu el ,dar sincer ma deranjeaza un pic culoare orange fluo a lui .Mai ales ca eu cred ca in 10 pescuituri se cam ...duce
este o idee mai subtire decat Sufixul ! Stiu asta deoarece am dat jos 100 m de Sufix si am pus pe ACELASI tambur firul Powerline.S-a aranjat mai bine pe tambur ,in sensul ca a ramas mai mult tambur liber. Firul in sine ,culoare yellow fluo este foarte vizibil ,se lanseaza excelent ,nu pare sa ia apa.Pare un pic mai sarmos la inceput ca Sufixul ,in sensul ca statea mai "buclat" intre inele .Apoi ,usor ,usor a inceput sa se indrepte
Textura lui imi aduce aminte de Fireline de la Berkley . Doar ca Fireline nu mi-a placut .Nu suna prin inele si pare rezistent . De altfel cu el am prins si marla de azi .

Cum am prins-o cum am plecat acasa !
) se apuca de prins salai si uita de prieteni sa-i mai bage la poze
Ca vorba aia ...nu au prins ei pescarii din LRS necum incepatori ca noi
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
. Io sper doar ca discutiile legate de spinning pe acest forum n-au sa devina "lupte" intre diverse "factiuni rivale" in domeniu, cum s-au mai vazut cazuri... sau intre avansati si incepatori... in rest numa` de bine...![]()
.
Zic sa ne lasi in lumea noastra ,ca nu razbesti cu noi
Daca nu ...eu nu am observat nimic "suspect"
daca tine vremea asta o sa fotografiem hanul si hangitele (niste babatai)![]()
nu se compara cu oltencele de la Jiu![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Ai avut cumva senzatia asta?
Daca cumva te referi la mine si adiwolf ...aicea e de belea intradevar Zic sa ne lasi in lumea noastra ,ca nu razbesti cu noi Daca nu ...eu nu am observat nimic "suspect"
Ufff ce impersonal este net-ul

) si sa facem o pescuiala impreuna cat mai curand.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH