Si pe vremea asta? Cum faci... Presupunand ca nu ar fi inghetat
Hai mai colegu ...

Sigur ca pe vremea asta e cel mai simplu :cauti greblasii!!! Le dai o bere,doua acolo ,eventual le cumperi un peste si apoi afli unde sta somnul acum! Vara e mai greu ,ca se misca si il misca aia cu curentul ...Acum e punct ochit punct lovit! Asta nu inseamna ca tu sau orice alt pescar de spinning va prinde acolo peste...Nuuuu....Cand aude /simte somnul ca pica ceva in apa se lipeste saracu de fundul apei doar ,doar

Misto este ca se mai muta de la un an la altul si e logic...ii si spuneam unui greblas, care cred ca mi-a fost prieten

, bai frate daca zilnic iti dau doua palme si trei suturi in fund mai stai acolo sa ma astepti si a n-a zi?! Daca stai esti prost! Somnul nu e prost!
Ps: am incercat intr-o zi o plimbare cu doi prieteni ,doar asa sa vedem Muresul . Peste tot pe unde am considerat noi ca ar putea fi somn se vedea urma de ...Nici nu stiu cum sa le zic ,ca oameni nu-s! Si asta deoarece zapada nu minte! Intr-un loc era unul in exercitiu functiunii ,localnic,prapadit care a luat doua suturi in fund si a plecat acasa

De ...prost nu am chemat Politia! Poate si de mila , desi ...
Asa ca iarna,la Aiud , e simplu de aflat locurile care tin somn! Pana si turdenii au ajuns sa le cunoasca...

Auzi la ei ...barca,sonar