Multumesc Eugen dar nu sunt decis ce sa iau deocamdata oricum cea pe care o vinde Junior "mi se pare" totusi cam ranga eu anul asta o sa dau prima oara la clonc si as opta pt ceva mai moale pe varf (moale bine)nu as vrea sa stau cu firul in mana ca nu am nici un fel de experienta ,daca o sa- mi placa acest pescuit la anul o sa inlocuiesc cu ceva mai de calitate daca nu vand tot ce am cumparat pt pescuit la cloncAre de vanzare junior9007 Shimano Vengeance excelente. Lansete clonc sau stationar din barca (crap, somn)![]()
Multumesc Zoran dar mai astept sa pun mana pe o lanseta pt clonc sa am idee cum ar cam trebui sa fie si vedem ,oricum cea care-mi face cu ochiu e penn jig 1,8m-30lb dar cum am mai zis astept ca e timp , acum e prohibitie nu ma grabescMultumesc Florin am descarcat catalogul si am vazut ceva dar cam piperate mai ales ca trebuie platit si transport dar am gasit un magazin in tara care are Never Crack Heavy Spin 2.10m 100-400g pana in 200lei apare ca e pe stoc ce parere aveti?
Personal mi se pare cam moale! Sunt pescari caarora chiar si Bigfish-ul de 600 gr li se pare prea moale. Fiecare are alte preferinte.
Aici, la shopul partener gasesti si Black Cat: Lansete Somn
nu tre sa stai cu firul in mana, e doar un stil, si credema ca atunci cand trage somnul la clonc o sa vezi si pe "ranga", ca nui oblete sau caras
Multumesc Eugen dar nu sunt decis ce sa iau deocamdata oricum cea pe care o vinde Junior "mi se pare" totusi cam ranga eu anul asta o sa dau prima oara la clonc si as opta pt ceva mai moale pe varf (moale bine)nu as vrea sa stau cu firul in mana ca nu am nici un fel de experienta ,daca o sa- mi placa acest pescuit la anul o sa inlocuiesc cu ceva mai de calitate daca nu vand tot ce am cumparat pt pescuit la clonc![]()
Am luat lanset acum o luna si am facut proba cum am vazut la Zoran ,am ridicat din prima un bidon de 5l dupa care unul de 8l , nu cred sa existe peste la noi sa nu-i poata face fata , intradevar foarte moale cred ca trebuie ceva mai tare , cea de 150-700 g zic eu ca e mai indicata si cel mai important pt cei ce au gonflabile inclusiv eu este lunga , incomoda trebui ceva mai la 1,5-1,7m parerea mea . Ca sa pot ridica cei 8l de apa a trebuit sa ma urc pe o scara de frica sa nu se rupa iar ca e lunga pt barca gonflabila am umflat barca am pus toate cele :motor, sonar , galeata ,geanta ,rucsac haine adica tot ce as lua cu mine in barca cand ma voi duce la pescuitMultumesc Eugen dar nu sunt decis ce sa iau deocamdata oricum cea pe care o vinde Junior "mi se pare" totusi cam ranga eu anul asta o sa dau prima oara la clonc si as opta pt ceva mai moale pe varf (moale bine)nu as vrea sa stau cu firul in mana ca nu am nici un fel de experienta ,daca o sa- mi placa acest pescuit la anul o sa inlocuiesc cu ceva mai de calitate daca nu vand tot ce am cumparat pt pescuit la cloncAre de vanzare junior9007 Shimano Vengeance excelente. Lansete clonc sau stationar din barca (crap, somn)![]()
![]()
Am luat lanset acum o luna si am facut proba cum am vazut la Zoran ,am ridicat din prima un bidon de 5l dupa care unul de 8l , nu cred sa existe peste la noi sa nu-i poata face fata , intradevar foarte moale cred ca trebuie ceva mai tare , cea de 150-700 g zic eu ca e mai indicata si cel mai important pt cei ce au gonflabile inclusiv eu este lunga , incomoda trebui ceva mai la 1,5-1,7m parerea mea . Ca sa pot ridica cei 8l de apa a trebuit sa ma urc pe o scara de frica sa nu se rupa iar ca e lunga pt barca gonflabila am umflat barca am pus toate cele :motor, sonar , galeata ,geanta ,rucsac haine adica tot ce as lua cu mine in barca cand ma voi duce la pescuitMultumesc Eugen dar nu sunt decis ce sa iau deocamdata oricum cea pe care o vinde Junior "mi se pare" totusi cam ranga eu anul asta o sa dau prima oara la clonc si as opta pt ceva mai moale pe varf (moale bine)nu as vrea sa stau cu firul in mana ca nu am nici un fel de experienta ,daca o sa- mi placa acest pescuit la anul o sa inlocuiesc cu ceva mai de calitate daca nu vand tot ce am cumparat pt pescuit la cloncAre de vanzare junior9007 Shimano Vengeance excelente. Lansete clonc sau stationar din barca (crap, somn)![]()
![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
deci ce sa zic am pescuit lanseta cu pricina si deja s-a rupt intr-un peste de 2kg, am trimes inapoi la garantie si am comandat cea de 150-700g care la fel la primul somn de 2kg rupta si asta in acelasi loc numai ca asta a venit defecta din fabrica avea mandrina dezlipita si bine am facut ca nu am umblat laia. am sunat azi iar la garantie deja incepuse doamna ca numai mie mi s-a intamplat si ca nu au mai avut asemenea probleme . Intrbarea mea este urmatoarea : a mai patit cineva asa ceva cuNever Crack si inca ceva as mai cumpara o lanseta de rezerva lungime 1,5-1,8m dintr-o bucata tot pana in 50euro imi puteti recomanda ceva ? Multumesc
Lansetele s-au rupt cand am dat teapa la peste nu in dril si ciudat este ca s-au rupt amandoua din acelasi locdeci ce sa zic am pescuit lanseta cu pricina si deja s-a rupt intr-un peste de 2kg, am trimes inapoi la garantie si am comandat cea de 150-700g care la fel la primul somn de 2kg rupta si asta in acelasi loc numai ca asta a venit defecta din fabrica avea mandrina dezlipita si bine am facut ca nu am umblat laia. am sunat azi iar la garantie deja incepuse doamna ca numai mie mi s-a intamplat si ca nu au mai avut asemenea probleme . Intrbarea mea este urmatoarea : a mai patit cineva asa ceva cuNever Crack si inca ceva as mai cumpara o lanseta de rezerva lungime 1,5-1,8m dintr-o bucata tot pana in 50euro imi puteti recomanda ceva ? Multumesc
Daca ai rupt 2 lansete NC la doi pesti de 2Kg atunci nu cred ca exista vreo lanseta sa-ti reziste...![]()
.
Lasand gluma, io n-am mai auzit asa ceva.
Am scos cu un NC de 3m, cu frana stransa complet un somn de 70kg de care am tras de-am crezut ca-mi ies mainile din umar iar lanseta nici macar nu era indoita la maxim.
Ca sa nu mai zic ca un NC de 2.1m e lanseta mea cu care dau de regula la clonc si daca nici de aia n-am tras de-o luat-o dreq atunci nu stiu de care am mai tras.
Ori ai avut tu ghinionu` ghinionului sa nimeresti doua cu defect ori faci tu ceva ciudat cu ele... le lovesti, zgarii sau d-astea....
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Lansetele s-au rupt cand am dat teapa la peste nu in dril si ciudat este ca s-au rupt amandoua din acelasi loc
Lansetele s-au rupt cand am dat teapa la peste nu in dril si ciudat este ca s-au rupt amandoua din acelasi loc
Am o husa din aceea care intra batu cu tot cu mulineta si intra perfect la luneta din spate a masinii nu am de ce sa o lovesc chiar am stat si eu si m-am gindit singura treaba sa fie cumva caldura prea mare de la soare ce bate prin luneta dar nu se rupea amandoua din acelasi loc. Oricum eu de cand am luat primul bat am vazut nereguli la mufare ,este prea conica mufarea si cred ca asta e buba .Lansetele s-au rupt cand am dat teapa la peste nu in dril si ciudat este ca s-au rupt amandoua din acelasi loc
Egal, n-aveau voie sa se rupa, n-am mai auzit / citit nicaieri de vreo problema asemanatoare.
Insist sa te gandesti daca nu cumva le-ai zgariat/lovit la transport sau le-ai sprijinit pe ceva ascutit cu aceeasi portiune sau... nu stiu dar mi se pare f. ciudat... sau poate doar ai fost ghinionist si le-ai nimerit exact p-alea cu defect.![]()
Ai apucat sa le pescuiesti la clonc? Sau dai la varf din barca si de pe mal? Presupun ca dai la stati ca nu vad de ce sa iei 3 buc cand una e suficient noi si doi daca suntem in barca tot cu o lanseta dam
Citat de la »cristi cristi«
Am o husa din aceea care intra batu cu tot cu mulineta si intra perfect la luneta din spate a masinii nu am de ce sa o lovesc chiar am stat si eu si m-am gindit singura treaba sa fie cumva caldura prea mare de la soare ce bate prin luneta dar nu se rupea amandoua din acelasi loc. Oricum eu de cand am luat primul bat am vazut nereguli la mufare ,este prea conica mufarea si cred ca asta e buba .
Nu are treabe cu nici un banc poate ai tu imaginatia prea larga si nu e clar nimic din ce spui pt ca lanseta tocmai a sosit de la garantie cu alt varf nou deci presupun ca a fost doar vina lor altfel nu mai schimbau segmentulAi apucat sa le pescuiesti la clonc? Sau dai la varf din barca si de pe mal? Presupun ca dai la stati ca nu vad de ce sa iei 3 buc cand una e suficient noi si doi daca suntem in barca tot cu o lanseta dam
Wooau, doi cu o lanseta? E ca in bancul cu militieni ?Unul tineti de lanseta si unul mulineaza ?
![]()
Citat de la »cristi cristi«
Am o husa din aceea care intra batu cu tot cu mulineta si intra perfect la luneta din spate a masinii nu am de ce sa o lovesc chiar am stat si eu si m-am gindit singura treaba sa fie cumva caldura prea mare de la soare ce bate prin luneta dar nu se rupea amandoua din acelasi loc. Oricum eu de cand am luat primul bat am vazut nereguli la mufare ,este prea conica mufarea si cred ca asta e buba .
Cred ca e clar....undeva la transport in masina, la inchiderea usii, haionului ...o pocnesti in acelasi loc...verifica...pacat de lansete.....se comporta superb![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH