Multzam nea Mircea..Ai dreptate cu cele turnate,o sa incerc si eu,mai ales pentru stiuca..
[.....]
Deja tin un "curs"on line cu cativa baieti care vor sa se apuce si ei de asa ceva ( spre marea disperare a unor "maestrii" care se considera detinatorii secretului absolut si care de fapt tot la mine au vazut primul vobler turnat din viata lor ).
[.....]
Prin arene in care singura regula e ca nu e nici o regula..
N-are rost sa pomeniti de ei..
dansul ala de cadina..Siapoi din orice le-ai face si oricum le-ai face,ele poarta amprenta celui care le face .Daca respectivul e mai intai pescar,stie ce sa ceara de la un wobler..aici e tot secretul..daca nu-i pescar ..asa iese si naluca..Pentru mine lucrul in lemn e pasiune...si nu cred ca voi renunta complet la lemn in favoarea spumei,pentru ca fac lucrul asta mai intai din pasiune..si dupa aia,pentru niste banutzi..O sa va arat zilele astea niste blancuri din lemn..numai oleaca sa aveti rabdare..
Nu-ti face griji,tu de curand te-ai apucat de voblere turnate. Oricum, nu la tine faceam referire. Tu faci voblere lucrate ingrijit si nu te dai "maestru"". Gigi, nu zi voblere din "spuma ", ca nu au nici o legatura cu spuma poliuretanica. E vorba de rasina epoxidrica bicomponenta, si nu oricare, un anume tip de rasina. O sa pun si eu niste poze cu ceva "turnate "[.....]
Deja tin un "curs"on line cu cativa baieti care vor sa se apuce si ei de asa ceva ( spre marea disperare a unor "maestrii" care se considera detinatorii secretului absolut si care de fapt tot la mine au vazut primul vobler turnat din viata lor ).
[.....]
Florine, pentru a evita generalizarile cu termenul de "maestrii" cred ca ar fi mai bine daca ai vorbi putin mai la obiect ... nu de altceva dar si eu torn voblere si s-ar putea intelege ca fac parte din acei "maestrii" de care pomenesti (nu intr-un mod pozitiv) in mesajul de mai sus.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

imi e oleaca peste mana,ca sa zic asa, sa pescuiesc non stop pe casting cand e frig.Da stai linistit ca acolo era si aia de casting cu care dadeam cu gume,numa' ca fix asa so nimerit sa intre mai bine pe boblere..care o mers pe gume in ziua aia nu o prea facut treaba..
Ha, daca nu pun emoticon,gata..nu am simtul umorului..
Poi daca vrei ia-le la puricat,eu aia ziceam..uite daca vrei iti pun o poza cu prepelitze
sa exersezi pe ele..Da nu oricare,din alea tarcate(ca stiucile) -japoneze..

din pacate ,de luni e prohibitie,si nu ne raman decat locatile private....
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH