Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
am avut ocazia sa le vad live aceste voblere si am si vazut cum se misca - foarte bine.
eu zic ca sunt niste voblere "speciale" gandite pt avat cu precadere si au o miscare foarte buna, dar cu siguranta pot prinde orice alta specie deoarece "bataia" este extrem de reusita.
felicitari Anem!
De ceva timp sunt si eu fericitul posesor al unui "set" de anem lures... se misca foarte "apetisant" in apa si abia astept sa treaca prohibitia ca sa prezint si avatilor de pe mures .
Dupa o bine meritata asteptare a ajuns si grupul meu la destinatie. Si bine inteles nu m-a lasat inima sa nu dau o fuga sa le si testez. Ce sa zic. Jos palaria. Arta si talent. Nota 10 pentru prezentare protectie si evolutie..
Foarte interesante... fain.
Cand se pot comanda?
Arata foarte bine.
Da chiar... de cand se pot comanda?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH