Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Si mie mi se pare deja exagerata aceasta propunere. pana la urma forumul acesta l-am perceput ca a fost dezvoltat tocmai pentru a avea acces cat mai multa lume la o baza de cunostinte despre tehnici de pescuit si bun simt. Daca se pleca de la aceasta idee de secretomanie cred ca acest forum nu mai exista si nici aceasta comunitate. Sa fim acum tot cu gandul ca oare am scris ceva luna asta sau a fost destul de educativ postul? Cine judeca asta? Sa ajungem sa vorbim numai ca sa nu ne fie suspendat contul fara a avea ceva de spus cred ca o sa fie o gramada de informatii fara rost, obosim si cititorii si scriitorii, ajungem ca si parlamentariiDupă ce am citit părerile mai multor colegi din diverse subiecte am următoarea propunere: pentru cei care nu au nici o postare timp de o lună să le fie desfinţat contul, dacă timp de două luni nu au nici un subiect interesant (doar saluturi la Prezintă-te şi în rest limbă de lemn) de asemenea să le fie desfinţat contul, asta pentru cei care se înscriu doar pentru "a culege", şi aici nu mă refer la începători.
Cred că ar fi bine ca cei care nu au cont să poată accesa doar subiectele cu caracter educativ nu şi cele privitoare la tehnicile de pescuit.
Zoran ,fa altceva :da-le un premiu la cei mai activi (si cu folos!) membrii ! Baga cate un concurs pentru cel mai bun articol legat de x subiect!Lasa comunitatea sa-l voteze si poate incepe lumea sa dea din casa . Hai sa premiem (vedem noi cu ce ...)cele mai inedite metode de pescuit , cele mai interesante naluci prinzatoare ,cele mai ecologice lucruri care le-au facut membrii ,samd .Nu stiu ,mai ziceti si voi
[.....]
Dar din pacate prea putini si atunci in ultima vreme tind sa fiu mai scurt, cu mai putine detalii ...
Zoran ,fa altceva :da-le un premiu la cei mai activi (si cu folos!) membrii ! Baga cate un concurs pentru cel mai bun articol legat de x subiect!Lasa comunitatea sa-l voteze si poate incepe lumea sa dea din casa . Hai sa premiem (vedem noi cu ce ...)cele mai inedite metode de pescuit , cele mai interesante naluci prinzatoare ,cele mai ecologice lucruri care le-au facut membrii ,samd .Nu stiu ,mai ziceti si voi
Legat de ce a zis adiwolf ...mai ca ar merge ,dar cine nu pune un post 6 luni si este sters (sau la un an ma rog ) chiar credeti ca-l intereseaza ? A doua zi isi face alt user si mai sta un an Si pana la urma decat sa posteze numa "balarii (asa ca mine de ex. ) mai bine sa-si vada de treaba!
Tipul inca este in faza de "Toma Necredinciosul". Incearca "orbeste" tot ce se scrie aici (multe SF-uri). De fiecare data cand ii corectez cate o greseala, ma contreaza cu: "bah, io asa am citit pe forum => asa trebuie facut". Il las in ale lui si, aproape invariabil, vine replica: "prostia se plateste".
Dar din pacate prea putini si atunci in ultima vreme tind sa fiu mai scurt, cu mai putine detalii ...
Anem...dar hai sa facem un topic gen...."cum ne comportam/actionam cand observam un braconier?"(nu la ceaun, ca deja e prea tarziu), sa nu ne comportam "tipic romanesc"- asta e, n-am ce face...parca traiesti in IT, nu?
Eu as incepe cu o sugestie:
1.Sunam la 112 si raportam evenimentul (totusi este infractiune...nu se poate invoca de operator ca nu e urgenta)...daca se invoca..insistati...cereti nr de inregistrare, etc.
2.Utilizati imediat orice fel de aparat de filmat si asigurati-va ca ati memorat evenimentul (de preferat sa imortalizati si actiunea/inactiunea organelor competente).
3.Postati apoi aici pe forum filmul/dovada...cu siguranta se vor gasi prieteni de pe forum care sa ceara lamuriri apoi(sper) autoritatilor.
4...
Altfel, toti se dau ZORO...si daca-i intrebi cum au reactionat cand au observat un braconier, s-ar putea sa ne surprinda raspunsurile lor
P.S. Nici eu nu sunt de acord cu ceea ce s-a propus cu privire la limitare,timp/postare, etc.
prea putina lume completeaza topicul cu povestirile lor.
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Cam asa... .Cred ca si in Ro este aceeasi problema, din cite am inteles, Informer a si uitat sa mai "pescuiasca"
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH