...in ce crescatorie pescuiti voi de fapt?
![]()
BRAVO!
[.....]
Era sa uit:pe un dolinger de zile ...mari!![]()
Sa merg mai departe ...
Azi a fost o zi superba pentru pescuit :am plecat pe la ora 10 la balta si am pesccuit cca 3 ore .Am prins 5 stiuci frumusele si m-am relaxat teribil!De aceea este frumos pescuitul ... Hai sa pun si o mica poza sa nu se supere anem (desi vezi ca ai doua poze in mail
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Merci .
Emile nu pun poze decat foarte rar ...M-a invatat adiwolf ,demult tare, ca e mai bine asa...Plus ca de obicei pozele le fac eu si pestii sunt pe pamant ca mi-e lene sa pun telefonul in pozitii ciudate ,sa-l setez si apoi sa fug in cadru! Dezavantajul de a pescuit singur .Unul dintre putinele de altfel...
Stii tu cum e ...fiecare cu pasarica lui![]()
Important este ca am spart si eu gheata in 2013 ...Asta in timp ce anul trecut ,in 2 ianuarie ,aveam prinsa deja prima stiuca! Acum am inceput cu stangul ,in sensul ca primul peste intepat a plecat cu ...amintiri!dupa ce a "pocnit" o struna de 5 kgf ca papiota
Azi am dat cu 9 kgf si se pare ca am fost inspirat.
![]()
Sa merg mai departe ...
Azi a fost o zi superba pentru pescuit :am plecat pe la ora 10 la balta si am pesccuit cca 3 ore .Am prins 5 stiuci frumusele si m-am relaxat teribil!De aceea este frumos pescuitul ... Hai sa pun si o mica poza sa nu se supere anem (desi vezi ca ai doua poze in email...):
![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Damn... io eram sigur ca de Mures ii vorba si ca Zamfi zice "la balta" in sensu` de "pe apa"... d-aia eram asa bucuros...apropo, crezi ca Zamfi ar fi postat poza daca prindea stiucule pe Mures?! ia intreaba'l
Sa merg mai departe ...
Azi a fost o zi superba pentru pescuit :am plecat pe la ora 10 la balta si am pesccuit cca 3 ore .Am prins 5 stiuci frumusele si m-am relaxat teribil!De aceea este frumos pescuitul ... Hai sa pun si o mica poza sa nu se supere anem (desi vezi ca ai doua poze in email...):
![]()
dar atata timp cat stiu cativa baieti care frecventeaza acest forum doar din dorinta de a mai vedea unde si cine a mai prins cate ceva
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH