, cel putin asa-mi aduc aminte ca ai scris pe undeva. Era vorba de lanseta Daiwa Silver Creck 3-12g, 2,35 si mulineta nu mai stiu de care, batul l-am cumparat si cu mulineta de asemenea am rezolvat. amfi, am intrebat de un echipament de clean, peste pt. care tu nu iesi din casa
Nu pescuiesc dedicat la clean ca "e prea mici" .Si adevarul este ca in ultima perioada nici macar cleni nu s-au mai prins pe Mures ...

, si avatii pe masura.
simt ca anul acesta vei dobori cu mult recordul tau personal...
Felicitari Catalin, super fain!simt ca anul acesta vei dobori cu mult recordul tau personal...
![]()
cea mai grea partita de cand ies la pescuit datorita frigului și vântului incredibil
Azi am iesit si eu cateva ore dar nu am avut nimic, afara exagerat de frig -1, -2 grade tot timpul partidei si un vant cumplit 
Am reușit sa încarc pe YouTube tot drill-ul cu somnul de 185 cm prins in raul Mures.
Și aici avem eliberarea,este un lucru “măreț” pentru mine!

Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Catalin Bran« (27.02.2018, 07:13)
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Anem, cum faci pe frigul ala de care pomenesti sa ascunzi degetuzele inghetate???-la poze ma refer...![]()
Este acolo o tehnica care as vrea s-o aprufundez...![]()
![]()
... Cata, e acolo o anumita tehnica
... ideea e sa bagi degetele sub aripioara, locatie care pentru mine mi se pare cea mai OK de tinut pestele si deci e pozitia naturala in care imi vine sa pun mana.Multzam anemCata, e acolo o anumita tehnica ... ideea e sa bagi degetele sub aripioara, locatie care pentru mine mi se pare cea mai OK de tinut pestele si deci e pozitia naturala in care imi vine sa pun mana.
.Asa-i cum spui
.Dar nici prin cap nu mi-o trecut sa analizez ca pestele asta, "avatul" are trei aripioare pe burta inainte de codala.Nu m-a interesat acest aspect.Pana acum, dar acest amanunt imi place ff mult ......
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH