Dar pestele e frumos...Fain cadou, dah dihania aia-i tare urata, putin mai fain decat moartea.
![]()
![]()
![]()
Am facut un video cu niste avati prinsi in partida de duminica trecuta: Salut baieti!Am facut un video cu niste avati prinsi in partida de duminica trecuta...
Foarte frumos, felicitari!![]()
Si locatia e super, bine ca stiu unde pot sa merg acuma dupa avati![]()
Foarte frumos baieti! Felicitari! Mai vreau si eu niste aventuri pe acolo!!!![]()
acum s-a schimbat regulamentul in locul respectiv si se poate pescui exact sub baraj fara probleme

Foarte frumos,felicitări Marian!!!Haide și cu somniiiiii!
Din pacate somnii nu prea mai sunt activi pentru ca pe aici au scazut bine de tot temperaturile...
Asta e si mai bine, dar si rau in acelasi timp. Probabil e inghesuiala acolo...Salut si mersi! acum s-a schimbat regulamentul in locul respectiv si se poate pescui exact sub baraj fara probleme
Asta e si mai bine, dar si rau in acelasi timp. Probabil e inghesuiala acolo...Salut si mersi! acum s-a schimbat regulamentul in locul respectiv si se poate pescui exact sub baraj fara probleme
noi preferam sa mergem acum iarna pentru ca nu mai sunt foarte multi pescari pe maluri din cauza frigului si al doilea motiv ar fi ca am cam gasit noi un fel de "secret" al avatilor de acolo

![]()
Felicitări baieti,numai in Italia se mai prinde peste![]()
![]()
![]()
Felicitari, oricum, o partida destul de reusita.
Daca mai insistati pe locurile alea, vor ajunge ca si St. Cassien...fiecare avat mai rasarit va avea nume.
La sfarsitul lunii decembrie se inchide pescuitul cu artificiale acolo pana la primavara asa ca o sa lasam si pestii sa respire putin
... tot am avut o trasatura care ne-a confirmat ca a avut sens sa iesim pe apa:
Daca mai insistati pe locurile alea, vor ajunge ca si St. Cassien...fiecare avat mai rasarit va avea nume.
... plus ca in locul respectiv din pacate cel putin 90% din pestii care au ghinionul sa se agate de carligele cuiva nu isi mai gasesc calea spre apa.
celorlalti pescari, in caz ca am omis pe cineva!