Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

Altfel nu-mi dau seama de ce toata ziua iesi pe apa... sa ne faci noua cumva in ciuda?
Interesant locul,e undeva sub vreo centrala?In fine,fara sa mai lungesc vorba,tot respectul pentru pestii prinsi si eliberati de tine sau Mane
Mane si Anem, ma enervati !![]()
, ma ustura si acum cand scriu aici.Nu cred ca mai incerc fara manusi vreodata, oricum nu e prima oara cand ma zgarii in felul asta, mi s-a mai intamplat.
Excelent Mane si Anem! Super, aproape ca ... enervati deja!![]()
Ati numarat capturile din ziua de astazi? Astept cu nerabdare citeva cire...![]()
) si anem a prins peste 10 avati din care cativa erau destul de maricei.Si ceva platici am mai prins.
mane si anem si LA MAI MARE!

Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Cata« (29.12.2012, 02:07)

Excelent Mane si Anem! Super, aproape ca ... enervati deja!![]()
Ati numarat capturile din ziua de astazi? Astept cu nerabdare citeva cire...![]()
... sunt toate cele enumerate de tine pe acasa dar avand cateva zile libere am zis ca merita profitat. nu e centrala locul ala, e o chestie facuta pentru a mentine anumite nivele pe un canal navigabil ...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH