Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Mures scazut si limpede, cer innorat, spre seara....
...
Foarte frumos relatat! Bravo
Cat de inprevizibil este pescuitul, cateva reguli de baza si restul inspiratie sau adanca expiratie . Referitor la lanseta, nu mai sti cum este bine, poate, daca erai pe faza macar sa fi stopat naluca desi este greu fiind vorba de una sau doua secunde cel mult.
Stizo-frenic ... frumoasa povestea. pacat ca nu a iesit pentru o poza dar macar te bucuri ca ai avut parte de momentul respectiv cat si de faptul ca esti sigur ca cel putin unul mai este acolo.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Stizo-frenic« (23. octombrie 2017, 10:29)
Din cate stiu eu 500 metri in aval de barajul de la Mintia pescuitul este interzis!
Din cate stiu eu 500 metri in aval de barajul de la Mintia pescuitul este interzis!
In Ro nimic nu este interzis! Iar la Mintia cel mai bine se prinde la "grebla"! Hunedorenii stiu...
Citat
dar ma intreb, de ce se incalca in mod fregvent, fara ca alti pescari sa ia masuri???
Citat
dar ma intreb, de ce se incalca in mod fregvent, fara ca alti pescari sa ia masuri???
Pentru ca suntem ...asa cum suntem! Nu vreau sa zic mai mult ,decat ca am ajuns sa-mi fie rusine ...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH