Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Felicitari Costi!Insa imbucurator este de fapt ca N-AM MAI VAZUT NICI O PLASA SAU VREUN "GREBLAR"... oare sa fi auzit c-au "aparut pe net" sau vreun "efect colateral"? M-as bucura sa fie asa iar in ideea asta o sa incerc sa postez asemenea poze de cate ori am ocazia, pe forumurile pe care scriu... .
Administrator
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
Am intrebat aici in Osnabruck si se pare ca exista posibilitatea sa faci cursul in limba natala sau sa sustii examenul in limba natala, nu am inteles exact ce a zis omul.
Dar la ce zici spinere?? La rotative??
Salut.
M-am documentat o tzira si am aflat ca in Niedersachsen strainii nu au nevoie de permis de pescuit german. In alte landuri e altceva, dar acolo cica nu, doar trebuie sa-ti cumperi permisul pe zi pe apa respectiva. In Bayern de exemplu s-ar putea rezolva pe 3 luni. Iar daca ai avea domiciliu in Germania, atunci musai curs si examen, si astea doar in limba germana. Oricum musai sa dai o intrebare la primarie, sa fii sigur.
Ar fi super sa fie asa, Niedersachsen are multi rapitori si mari, Elba e celebra. Si woblerele tale vor prinde sigur si pe Elba.
Apropo woblere: pe lacurile astea unde sunt eu acum in Bayern rotativele (!) merg cel mai bine. In schimb in Norvegia am prins super la woblere sinking mici, in culoarea pastravului de râu. M-ai facut curios de woblerashele tale, te voi contacta privat.
Fir intins!
Administrator
....multumesc..nu stiu ce pot sa fac la photobucket.Am accesat link-ul ala si da eroare..nici de aici de la mine nu se vad..
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH