Simbata m-am intors din Romania , am fost in total 6 zile la Dunare, zona Coronini, din pacate somn nu am prins...
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Eugen« (22. Dezember 2012, 14:56)
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »cretzu64« (4. November 2012, 20:20)
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Eugen« (22. Dezember 2012, 14:57)
[.....] am reusit captura record a mea,un mustacios de fix 137 cm si 19,5 kg[.....]
5 zile pe bratul Chilia,cateva reprize scurte de cloncanit...
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »cretzu64« (23. Oktober 2012, 09:09)
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Eugen« (22. Dezember 2012, 14:57)
intr-adevar nu am prins decat acest somn si o moaca de 1 kg,dar am avut alte cateva atacuri frumoase si perioada de cloncanit a fost f scurta in cele cini zile din cauza vantului.Puse cap la cap orele de cloncanit abia daca adun 12h.Experienta la somn referitor la perioada de hranire nu am deloc,dar,anul trecut pe 1 noiembrie apa in Delta avea cc 6 grade iar crapul manca la greu(habar nu aveam de clonc pe atunci)comparativ cu acum,crapul a fost foarte apatic,de unde am tras concluzia ca datorita acestei toamne foarte calduroase,pestii nu manaca inca pentru iarna.o parere,pe care o voi verifica curand.ma bucur nespus pentru norocul ca acel somn a tras la clonc,dar saptamana trecuta,undeva pe Jiu,un amic a scos la clonc somni de 18kg,9kg,6kg,si 5 buc de 3-4 kg,intr-o singura zi.daca anul trecut pe 12 noiembrie apa scazuse la 3 grade in Delta(la Rosu mai precis)si crapul disparuse complet,cred ca anul acesta 15 noiembrie va fi ca 1 noiembrie de anul trecut,adica perioada grea de hranire pentru pesti.ca o concluzie:pestii inca se harjonesc dar in cateva zile cred ca va urma o buna perioada de pescuit.este doar o parere.
![]()
![]()
Salut,
toamna tarziu somnii se pregatesc de "iernat". Si daca mai vine in acea perioada si o apa mare, atunci e desfat la maxim!
am care ar fi conditiile minime de pescuit la clonc cu sanse reale de a prinde un peste sau de a avea macar"activitate pe sonar" ?