Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
. Superb avatul ala Emile.. Felicitări baieti
Frumosi avatoi baieti, ati incheiat anul ''in carti'', felicitari..
Cu antiretrurul am patit si eu la Aspire-ul meu anul acesta, ca a inceput sa cedeze.Explicatia a fost ca, l-am uns cu o vaselina foarte fluida si nu pot sa imi dau seama cum a ajuns pe antirevers o parte din ea.Am curatat pe acolo, am pus totul la loc si acuma nu mai scapa, l-am si bagat la congelator sa vad, dar nu a mai facut figuri.
. Superb avatul ala Emile.. Felicitări baieti
Frumosi avatoi baieti, ati incheiat anul ''in carti'', felicitari..
Cu antiretrurul am patit si eu la Aspire-ul meu anul acesta, ca a inceput sa cedeze.Explicatia a fost ca, l-am uns cu o vaselina foarte fluida si nu pot sa imi dau seama cum a ajuns pe antirevers o parte din ea.Am curatat pe acolo, am pus totul la loc si acuma nu mai scapa, l-am si bagat la congelator sa vad, dar nu a mai facut figuri.
azi nu a fost asa cum speram ... a doua partida consecutiva cu un singur peste in doi. macar a fost unul frumos de tot care pe noua lanseta s-a simtit minunat
... ceva nu-i in regula cu locul ala. data viitoare va fi mai OK.
Da' ce lanseta este/Combo-ul de-o(l) rezemasi in pom??? multumesc anticipat si la mai multi..
Da' ce lanseta este/Combo-ul de-o(l) rezemasi in pom??? multumesc anticipat si la mai multi..
pai mulineta este acelasi clasic Biomaster de 2500 doar ca SJR-ul 844 din IMX momentan este pus pe banca de rezerva in asteptarea reinelarii si titular a devenit un SJR 783 GLX cu care inca astept sa ma obisnuiesc fiind obisnuit cu rigiditatea IMX-ului.
Anem nu e ca te obișnuiești cu Glx-ul si dupa nu mai poti pescuii Imx-ul !
..... pe lanseta lui Anem a intrat unul frumos care doar dupa cateva secunde a reusit sa indoaie o ancora de pe vobler si dus a fost .....
..... pe lanseta lui Anem a intrat unul frumos care doar dupa cateva secunde a reusit sa indoaie o ancora de pe vobler si dus a fost .....
in partidele ce urmeaza sigur il voi scoate la pozat pe individul ala ... este a doua oara anul asta cand se duc naibi triplele de pe voblerul respectiv cu ceva avatoi cat casa. datile viitoare voi avea grija sa fie niste triple asa cum trebuie si atunci sigur va iesi la pozat.
Azi am bagat o noua partida pe Po in cautarea avatilor, in primele ore ale diminetii termometrul a fost pe minus..ingheta firul pe tambur intr-un mod groaznic
Nu sunt multe de zis, doar ca pe lanseta lui Anem a intrat unul frumos care doar dupa cateva secunde a reusit sa indoaie o ancora de pe vobler si dus a fost...pacat pt ca asta sigur era unul din ala frumos pe care il cautam noi.Eu am avut toata ziua doar 3 atacuri si am reusit sa pacalesc doar un avat asa pe la 2kg insa a fost super pentru ca e primul peste pe 2017
Dar ce ancore aveai? Sa nu spui ca St 36
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH