Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Timisoara
Profesia: Mecanic intretinere si mentenanta
) a luat doi somni, cam de 10 kg. buc. la placuta cu mamaliga! Dar nu asta-i mai important, cel mai mult s-au mirat cand au vazut ce dihanii de somni ies spre seara sau dimineata, cu spinarile afara, in locul unde au pescuit ei!
cel mai mult s-au mirat cand au vazut ce dihanii de somni ies spre seara sau dimineata, cu spinarile afara, in locul unde au pescuit ei!

anem, avand in vedere pozele din threadul asta nu cred ca detaliul lui Nelutu are vreo valoare adaugata prea mare in ceea ce priveste locurile de pescuit mai ales pt ca stiu cat de cat zona
pescuit-la-somn = "fără secrete, fără retineri, totul pe fata.. cu detalii cat mai multe!"
cred ca ati gresit forumul? :D
ca si reminder suntem pe pescuit-la-somn = "fără secrete, fără retineri, totul pe fata.. cu detalii cat mai multe!" (citat Zoran
Cine, unde....![]()
Sper ca si cu serviciul sa fiu mai liber pe la anu'...
Doua reprize de cloncanit,mai jos de Portile de Fier II,una aseara dupa ce a stat vantul,de la ora 19 la 22,fara nici o trasatura,doar cateva prezente pe sonar,plus o barca dubioasa pe mijlocul Dunarii,pe care era sa o lovesc,neluminata,cu doi indivizi in ea.Am intrebat partenerii de pe mal care pescuiau la stationar(au prins doar un ciortan la kil)daca au auzit ceva cloncanit in zona lor,dar au negat,ceeace ma duce cu gandul la braconaj in noapte de cei doi in barca.A doua repriza de dimineata de la ora 7,pe o Dunare superba,apa de 19,6 grade,fara o cuta pe luciul apei.La ora 11:30 am iesit la mal.Doua trasaturi,una finalizata cu o moaca sub un kil.Daca alta data vedeam prezente pe sonar,acum aparitia somnilor a fost foarte slaba.Ca idee,am folosit informatia legata de trasee memorate de gps-ul sonarului.si este chiar de mare ajutor sa vezi pe unde ai mai facut trasee si daca cobori pe zona pe care vrei.Cloncul Wodoo suna foarte tare dar Ebro 2 scoate sunet mai curat.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (22.12.2012, 14:56)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH