Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Salut Tivi,
eu am fost ieri, apa avea la suprafata lacului ceva peste 14°. Somnii au reactionat excelent, urcau de la 20m, de acolo unde in lac nu cred sa aibe apa mai mult de 10°C.
Am si avut 2 muscaturi la peste mic. Nu stiu cite °C ar putea avea Oltul, sau Siretul...
Daca se indura careva dintre cei activi de pe forum sa treaca temp apelor, ar fi super ok! Poate ar trebui sa facem si un topic special cu asta.
Mures
Deva =
Arad = 10°C (22.10.2016)
Dunarea
Bazias =
Giurgiu =
Galati =
Olt
Rm. Valcea =
Slatina =
Siret
Bacau =
Adjud = 8 °C ( 23.10.2016 ) pe baraj
Salut Tivi,
eu am fost ieri, apa avea la suprafata lacului ceva peste 14°. Somnii au reactionat excelent, urcau de la 20m, de acolo unde in lac nu cred sa aibe apa mai mult de 10°C.
Am si avut 2 muscaturi la peste mic. Nu stiu cite °C ar putea avea Oltul, sau Siretul...
Daca se indura careva dintre cei activi de pe forum sa treaca temp apelor, ar fi super ok! Poate ar trebui sa facem si un topic special cu asta.
Mures
Deva =
Arad = 10°C (22.10.2016)
Dunarea
Bazias =
Giurgiu =
Galati =
Olt
Rm. Valcea =
Slatina =
Siret
Bacau =