Partida de 5 zile+5 nopti pe Ebro impreuna cu un prieten. Mai mult stationar, prea putin spinning. Am nadit bine cu peleti si am prins toti pestii doar la betele de crap, absolut nici o prezentare la betele de somn si am avut crapi intre 200-600 gr cu plute de grund si plute la copac. Am avut chiar sirag de peleti, insa nimic. Repet, totul la betele de crap, cu 1 sau maxim 2 peleti la carlig. Crapi foarte multi,doar vreo 4 sarind putin de 10 kile. Somni:
-eu am luat unul de vreo 5 kg si am scapat unul foarte mare, mult peste 2m, l-am scos cu capul langa barca si apoi mi-a rupt textilul de 0.14 langa carlig si mi-a aratat

. Am luptat cu el vreo 40 de minute. A fost drilul vietii mele, regret ca n-am avut gopro-ul sa-i filmez capul de "monstru"!
-Alex a scapat in prima zi unul la vreo 10-15kg la mal, fiind singur si neputand manevra batul de 3.90 si somnul in acelasi timp. Apoi unul de 7.8 kg. Seara urmatoare unul de 1.67m, scos cu barca, dupa un dril frumos. In ultima noapte a venit trofeul: 2.4 m si o ora si jumate de dril senzational. Alex avand dureri mari de spate, am tot schimbat intre noi. Sa fi auzit cum paraia ansamblul de crap, am zis ca explodeaza ceva!

La urma am pus ceva presiune si l-am scos la pozat.
Am avut cateva rupturi imediat dupa intepare, garantat somn mare.
Trofeul l-am tinut doar in apa si l-am legat la vreo 10-15 m de mal pana dimineata pentru a-l vedea copiii si sotiile, in poze aparand si un unchi(pentru amintire cica

). Absolut toti pestii au fost eliberati in cele mai bune conditii!

Si aici eliberarea trofeului:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=v7AuO0nsIkA[/video]
Vin curand cu alte poze si clipuri!