Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Dupa un an de "studiat" si 3 iesiri la clonc am punctat si eu :
-prima iesire=0
-a doua iesire = 1 moaca
-a treia iesire (aproximativ 4 ore de cloncanit) = 9 moace (apreciez eu intre 1kg si 3kg bucata)
Cloncul este realizat de mine. ......ma antrenez pentru iesirea in Delta la sfarsitul lunii August.
In delta !!?? unde concanesti?
.....pai o sa fim cazati la Ilganii de sus (parca), o sa incerc pe Sulina in zona cazarii, in lacuri nu o sa intru la clonc pt nu cunosc trasee si nu am GPS la sonar.
Felicitari ptr captura. Ne spui si cati cm avea? Poate prinde cineva dintre cei ce vor participa la intalnirea din acest an de la Divici un somn capital. Oare va fi vreun norocos ?
'În sfârșit am reușit și eu să prind somn la vobler noaptea.Nu am reușit să fac nici o poza ptr ca am pescuit pe întuneric dar am reușit să am parte de distracție maximă.Daca o să meargă și în weekend la fel mă fac pescar la spining.Am avut si vreo câțiva mari dar unul mi-a îndoit doua cârlige de la ancorita iar unul a plecat cu tot cu ancora si inel.Mi-am cumpărat ieri un vobler de la Strike pro articulat si aștept weekendul cu nerăbdare.
Salut!
Felicitari tuturor pentru capturi!
A trecut ceva timp de cand nu am mai scris aici!
Sambata seara am iesit si eu la o partida de o noapte la stationar ,partida in care am avut un dril cu un somotel de aproximativ 80cm care sa dezagatat la mal cand sa il iau de gura!
In rest am mai incercat de cateva ori la clonc ,chiar si aseara am pescuit pana pe la 2jumate noaptea, la clonc, dar fara rezultat!...Am avut ceva somn care sa ridicat la momeala dar nici macar o trasatura!
Apropo....in perioada asta ce momeala folositi la clonc?La ce adancimi ati avut cele mai multe prezentari/ridicari?
Salut,
Din "vasta" mea experienta de pescuit la clonc (4 iesiri, 10 mustaciosi....unul de 9,2kg) am prins si am avut prezentari in timpul zile pe caldura. Eu incerc sa mentin momeala (rame negre) cat mai aproape de fundul apei (intre 0,5 si 1m). Neavand un sonar performant(Lowrance X4pro) eu urmaresc adancimea apei si apoi reglez treptat momeala , uneori chiar pierd montura de pe raza de actiune a sonarului......ochii musai pe varful lansetei si .
Am incercat si cu montura mai sus insa nu am avut prezentari .....dar am timp sa incerc.Riscant, macar mergi la 3-4 m de fund, lasa-i loc de a gasi momeala si nici nu risti sa prinzi un monstru de copac.
Sări de informațiile utilizatorului
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Primul a tras la un bibanel si al doilea a tras la o mica naluca pe lanseta de biban. Dar tot a iesit la o poza.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH