Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Nu vreau sa sune a reclama ,doar ca sprijin ...In Tm sunt j13 SFC la 55 ron +transport. Cine doreste sa caute magazine on line din zona . Pretul mi se pare unul corect daca ma uit cum au "sarit" sculele
Am gasit pe ebay 2, m-a dus cu totu 16 euro. Dar jindvickurile, le gasim si noi pe undeva?
Eu folosesc linguri mari pt somn chit ca la noi in tara nu prea se gasesc cele ce ne trebuie ...
Incep cu rotativele ....Panther Martin de la 22-36 gr ...a se schimba triplele ....Mepps luxos ...apoi oscilante gen silurus de la gipo dar in greutati mai mari adica Mepps syclops si am dat peste niste chinezarii asemanatoare cu syclopsul dar in 36 gr ...mai folosesc si alte linguri gen piscot de peste 40 gr ......
Am gasit anul trecut in Piatra Neamt la un magazin oscilante D.A.M. si Balzer si am achizitionat cateva din fiecare. Sambata sper sa le probez, ca la pescuitul somnului sunt incepator si nu am prins decat exemplare mici si intamplator cand cautam avatul sau salaul.
"Natura ne aseamana iar educatia ne deosebeste"
...Sambata sper sa le probez...
Mult succes la stiucarit!
...Sambata sper sa le probez...
Mult succes la stiucarit!
Zoran, pensionaru pescuieste in Italia

... unde nu exista prohibitie pentru multe specii de pesti ...
ps: unde iesi la pescuit?
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste
AnEm
FT (Rapala +Salmo) nu conteaza si chiar nu vede bine somnul?
anem,o sa ies pe un afluent numit Taro ca apele sunt un pic crescute si sper sa urce ceva mustaciosi din Po.
"Natura ne aseamana iar educatia ne deosebeste"
anem,o sa ies pe un afluent numit Taro ca apele sunt un pic crescute si sper sa urce ceva mustaciosi din Po.
niste amici cu care mai ies la pescuit mi-au pomenit de Taro ... si faceau referire la el in mod special in privinta "cheppiei", ceva peste marin ce urca pt. depunere exact in perioada asta. vezi daca nu dai si de asa ceva pe acolo

... cica sunt nervoase rau in ciuda unor dimensiuni destul de mici de regula.
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste
AnEm