Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

mihaigost

Șalău

Răspunsuri: 307

Locație: bucuresti

Profesia: inginer electrician

• Scrie un mesaj privat

21

23.04.2013, 17:49

NU
mg

zamfi

Știucă

Răspunsuri: 1 588

Locație: Pe Mures...

• Scrie un mesaj privat

22

23.04.2013, 18:54

Nu vreau sa sune a reclama ,doar ca sprijin ...In Tm sunt j13 SFC la 55 ron +transport. Cine doreste sa caute magazine on line din zona . Pretul mi se pare unul corect daca ma uit cum au "sarit" sculele :doarecapu:

Tyrael

Știucă

• Autorul acestui subiect este »Tyrael«

Răspunsuri: 601

Locație: Rm Valcea

• Scrie un mesaj privat

23

23.04.2013, 19:30

Am gasit pe ebay 2, m-a dus cu totu 16 euro. Dar jindvickurile, le gasim si noi pe undeva?

Rapace

Oblete

Răspunsuri: 48

Locație: /bucuresti

Profesia: inginer

• Scrie un mesaj privat

24

25.04.2013, 20:30

Eu folosesc linguri mari pt somn chit ca la noi in tara nu prea se gasesc cele ce ne trebuie ...
Incep cu rotativele ....Panther Martin de la 22-36 gr ...a se schimba triplele ....Mepps luxos ...apoi oscilante gen silurus de la gipo dar in greutati mai mari adica Mepps syclops si am dat peste niste chinezarii asemanatoare cu syclopsul dar in 36 gr ...mai folosesc si alte linguri gen piscot de peste 40 gr ......

Răspunsuri: 45

Locație: Varsi(PR) Italia, Piatra Neamt-Romania

Profesia: lucrez cu niste oameni minunati

• Scrie un mesaj privat

25

25.04.2013, 21:20

Am gasit anul trecut in Piatra Neamt la un magazin oscilante D.A.M. si Balzer si am achizitionat cateva din fiecare. Sambata sper sa le probez, ca la pescuitul somnului sunt incepator si nu am prins decat exemplare mici si intamplator cand cautam avatul sau salaul.
"Natura ne aseamana iar educatia ne deosebeste"

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

26

25.04.2013, 21:22

...Sambata sper sa le probez...

Mult succes la stiucarit! :ochi:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

anem

Super Moderator

Răspunsuri: 3 275

Locație: carpi

• Scrie un mesaj privat

27

26.04.2013, 08:33

...Sambata sper sa le probez...

Mult succes la stiucarit! :ochi:

Zoran, pensionaru pescuieste in Italia :ochi: ... unde nu exista prohibitie pentru multe specii de pesti ...

ps: unde iesi la pescuit?
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

28

26.04.2013, 08:44

:salut:
FT (Rapala +Salmo) nu conteaza si chiar nu vede bine somnul? :bravo:

Răspunsuri: 45

Locație: Varsi(PR) Italia, Piatra Neamt-Romania

Profesia: lucrez cu niste oameni minunati

• Scrie un mesaj privat

29

26.04.2013, 18:32

anem,o sa ies pe un afluent numit Taro ca apele sunt un pic crescute si sper sa urce ceva mustaciosi din Po.
"Natura ne aseamana iar educatia ne deosebeste"

anem

Super Moderator

Răspunsuri: 3 275

Locație: carpi

• Scrie un mesaj privat

30

26.04.2013, 22:04

anem,o sa ies pe un afluent numit Taro ca apele sunt un pic crescute si sper sa urce ceva mustaciosi din Po.

niste amici cu care mai ies la pescuit mi-au pomenit de Taro ... si faceau referire la el in mod special in privinta "cheppiei", ceva peste marin ce urca pt. depunere exact in perioada asta. vezi daca nu dai si de asa ceva pe acolo :ochi: ... cica sunt nervoase rau in ciuda unor dimensiuni destul de mici de regula.
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm