Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

21

28.03.2013, 16:11

salut si bine ai venit

tatuc

Șalău

Răspunsuri: 430

Locație: TULCEA

• Scrie un mesaj privat

22

29.03.2013, 17:32

vreo 3 zile vreau sa trec si la bratul Sf.Gheorghe
Daca duminica vremea e ok vreau sa ies si eu o tura la cloc pe Sfantu, probabil in zona Murighiol. :bucuros2:
:pescuit:

Pescarii stiu cat de periculoasa este marea si cat de infioratoare e furtuna , dar ei nu au considerat vreodata aceste lucruri ca fiind indeajuns pentru a-i face sa ramana la tarm."
Vincent Van Gogh

zoltan

Oblete

• Autorul acestui subiect este »zoltan«

Răspunsuri: 16

Locație: Odorheiu Secuiesc

• Scrie un mesaj privat

23

30.03.2013, 06:37

Daca duminica vremea e ok vreau sa ies si eu o tura la cloc pe Sfantu, probabil in zona Murighiol
Buna tatuc,te rog sa-mi dai informatii din delta, eu luni ajung la Tulcea si am auzit apa e foarte mare. :prieteni: :pauza: :noroc:

tatuc

Șalău

• Scrie un mesaj privat

24

30.03.2013, 08:57

Buna tatuc,te rog sa-mi dai informatii din delta, eu luni ajung la Tulcea si am auzit apa e foarte mare.
Asa este apa este mare, dar a fost si mai mare. Ca apa e mare eu ma bucur fiindca inseamna ca in viitor vom avea peste, numai sa tina asa pana trece perioada de depunere a icrelor, sa se poata inmulti si pesti asa cum vor, fiindca atunci cand apa e mica in perioada de depunere a icrelor il zapacesc braconierii ca el saracu e nevoit sa stea adunat. Acum e imprastiat si nu il gasesc.
Daca se opreste vantul maine am sa ies si am sa va spun cum a fost. Am o gramada de treaba: prima iesire cu noua barca, noul motor, noile monturi, noul sonar si nu in ultimul rand primul meu clonc. Sper din toata inima sa-mi iasa fum din ambreiajul mulinetei :rizi: .

Pescarii stiu cat de periculoasa este marea si cat de infioratoare e furtuna , dar ei nu au considerat vreodata aceste lucruri ca fiind indeajuns pentru a-i face sa ramana la tarm."
Vincent Van Gogh

informer

Administrator

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

25

30.03.2013, 09:04

Fire intinse!
Nu cred ca o sa-ti fie usor cu atatea lucruri noi deodata... :) :bravo: .
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

tatuc

Șalău

• Scrie un mesaj privat

26

30.03.2013, 09:08

Nu cred ca o sa-ti fie usor cu atatea lucruri noi deodata... .
Cu siguranta, sper sa fac fata :bucuros2: , multumesc de incurajare.

Vincent Van Gogh

sopvalentin

Știucă

Răspunsuri: 624

Locație: Galati

• Scrie un mesaj privat

27

30.03.2013, 09:09

rand pe rand,toate la timpul lor,nimeni nu sa nascut invatat :apl:

todac

Oblete

Răspunsuri: 22

Locație: Tulcea

• Scrie un mesaj privat

28

30.03.2013, 10:53

De dimineata ma invart pe langa barca, am schimbat elicea, am facut monturi, am pregatit ancora, dar cred ca il voi lasa pa tatuc sa faca probe maine...pe motiv de apa f. murdara si tot creste...azi +6 cu 6 C :gandesc:

tatuc

Șalău

• Scrie un mesaj privat

29

30.03.2013, 10:59

De dimineata ma invart pe langa barca, am schimbat elicea, am facut monturi, am pregatit ancora, dar cred ca il voi lasa pa tatuc sa faca probe maine...pe motiv de apa f. murdara si tot creste...azi +6 cu 6 C
Multumesc, esti foarte amabil :drac2: , unde esti? Nu bate vantul tare? Acum o ora in Tulcea batea ca nebunul.

Vincent Van Gogh

todac

Oblete

Răspunsuri: 22

Locație: Tulcea

• Scrie un mesaj privat

30

30.03.2013, 11:02

La Advadelta am barca. Bate destul de tare.