Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Pe mine m-a muscat o vipera care dormea pe un perete de piatra. Mergeam pe acel perete si, probabil, ca am calcat-o pe coada. Era edera pe perete si nu vedeam unde mergeam.
A fost nasol ca dupa cinci zile de agonie saraca vipera a murit.
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
mihnea, mai dale draqu de balaboance, mai bine niste balaoance din ale bipede
revenind la subiect, am o frica de serpi.........mai ales cand stiu ca sunt in zona si nu ii vad.
in general cu serpii de apa mai mai impac cu toate ca am o repulsie totala fata de acest regn, dar daca e vorba de serpi veninosi si mai ales de vipere............omor sarpele daca m ocazia si nu am fugit la prima reactie.
in tinerete am umblat destul de mult pe munti si m-am mai intalnit cu serpi si cu vipere, in general au fugit serpii (am o amintire de prin liceau cand neavand cu ce sa arunc intr-un sarpe care sasaia la mine, am aruncat cu colegul din stanga mea - deh, era mai scund si mai firav decat mine si.....a fost la indemana ), dar am avut si o intalnire care m-a marcat, cu o vipera extrem de agresiva care isi facuse cuib langa o linie ferata !!!
drumul meu catre locul de pescuit trecea pe langa o linie ferata pe malul Oltului si la un capat de podet de beton, gagica statea la soare si a fost deranjata de prezenta noastra.
desii am aruncat cu pietre si am batut cu unditele in tufisuri, nu a fugit deloc, ba din contra, pur si simplu a atacat, iar eu cu cumnatul meu am rupto la fuga (si nu eram copii) - muuulta vreme am ocolit zona desii era o zona buna de pescuit si nici acuma nu sunt impacat cu toate ca am mai fost de multe ori acolo, dar cum spuneam, m-a marcat atacul acela
ceea ce a spus Kzoli este cat se poate de adevarat
chestia cu suptul ranii sun din filme si basme, orice rana din gura, chiar si o sangerare de gingie sau o simpla carie poate produce o mare problema.
Bear Girlls ala sau cum draqu il chema nu facea nimic altceva decat sa filmeze si sa regizeze, filmarile lui fiind in proportie de peste 90% super regizate
viata bate filmul
Administrator
Administrator
Iti dai seama de "perfidia" mintii umane?!? Un sarpe ii un animal abject da` o muiere care se comporta ca un sarpe, "lunecoasa", ii apetisanta... interesanta psihologia asta... .
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH