De vreo 3 ani buni chiar...Si recunosc ca sunt (sau asa sper!) un tip care poate socializa ...Pentru ca uite stau pe forumuri (uneori mai mult decat ar trebui...) am cunosc apoi oameni care mi-au devenit prieteni, samd. Adevarat ca in momentul cand Adi si-a facut cont ,pot spune ca reteaua a doborat un ...nici nu stiu cum sa-i zic!
Oricum interesant de vazut rezultatul final ...
Fara sa ma intrebe daca sunt sau nu de acord ,etc...Mai am niste nebuni care posteaza ce mananca duminica in familie ...
Si multe alte chestii care mi le-a aratat fata care ,normal, are cont...
Hai sa va spun ,printre altele ,de ce nu-mi place FB ...Am niste vecini cu care am fost in concediu de vreo 2 ani .Am fost pe la mare ,prin delta si surpriza :dupa ce ajung acasa imi arata fiica mea poze cu noi (si vecinii normal ...) postate pe FB! Si de la mare si de rpin delta ! DobitociFara sa ma intrebe daca sunt sau nu de acord ,etc...Mai am niste nebuni care posteaza ce mananca duminica in familie ...
Si multe alte chestii care mi le-a aratat fata care ,normal, are cont...
![]()
asta cu pozele e tare, insa ceva foarte des intalnit din pacate, trebuie sa ziceti din start adica sa atrageti atentia mai in gluma mai in serios ca faceti poze impreuna, dar NU sunteti de acord sa posteze public poze cu VOI pe nicaieri... majoritatea o inteleg... Nu este nimic rau in a face poze chiar si de grup insa publicarea lor ar trebui sa fie posibila doar cu acordul tuturor care apar in poza... la NOI din pacate "nimeni" nu se preocupa de aste drepturi /obligatii.
)
)
(gandestete ca si eu apar acolo, tot fara sa stiu si asta inainte sa am cont!!
)
Aia de ii nevasta me intre un Rolce de'ala si un harmasar din h'ala italian!
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

Pentru mine asta e un lucru super, din pacate sunt si chestii care nu imi plac.........posteaza lumea o gramada de porcarii, nu stau aici sa le enumar insa sunt convins ca stiti la ce ma refer(voi cei ce aveti cont pe fb).
Nu-i telefonul de vina ca nici de pe PC-ul meu nu se vede.
@Zoran, ia-o cu print screen si urc-o tu direct pe forum![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH