Pai ce mai astepti ?
... ideea e ca pana acum nici nu mi-a trecut prin minte achizitionarea un belly si din aceasta cauza sunt complet dezimformat in privinta asta, adica daca ar fi sa imi cumpar unul chiar nu stiu care ar fi mai OK (firme, modele, dimensiuni), ce pantaloni mi-ar trebui (material), ce incaltaminte, labe pentru o deplasare mai usoara si alte detalii de genul asta care m-ar ajuta sa ma bucur de pescuit ...
si telefonul e
Zoran, te duci pe unblockersite.info
Pe pagina care se deschide este un loc unde pui adresa youtube cu filmul : youtube.com/watch?v=vsZ2VHlRxO0&feature=player_embedded
Fa un copy/paste cu link-ul de mai sus. Faci enter si vizionare placuta. Asa poti viziona orice de oriunde, chiar si de la serviciu.![]()
Am un Kodak easyshare sport, foarte ieftin,![]()
[.....]
Sunt multe modele la toti fabricantii care sunt ok si relativ ieftine. Dupa ce am asasinat o gramada de camere si telefoane m-am decis sa-mi iau numai lucruri rezistente la socuri si apa.![]()

ps : are si o functie misto cu GPS-ul ala in care iti poate baga direct coordonatele in poza iar in momentul in care o bag pe calculator datorita a ceea ce folosesc direct imi va aparea pe harta locatia in care a fost facuta poza![]()
ps : are si o functie misto cu GPS-ul ala in care iti poate baga direct coordonatele in poza iar in momentul in care o bag pe calculator datorita a ceea ce folosesc direct imi va aparea pe harta locatia in care a fost facuta poza![]()
Ufff, cam periculos, asa iti destainui pozitia exacta a locurilor de pescuit.![]()
...

Frumoasa jucaria. Sunt curios ce poze face. Pe timp de zi daca se poate.![]()
... 2 dintre cele mai interesante:
... si functioneaza chestia pentru ca aseara l-am testat
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH