salut!eu am pescuit in aval pe Ebro aproape de DELTA DEL EBRE am pescuit cu pellet din halibut si nici o sansa in schimb am prins somn la llisa de 1kg si la crap asta a functionat unde am fost eu.Eu stiu ca pentru a pescui cu halibut trebuie sa te duci mai in amonte ex-MEQUI si mai prin vara cand e mai cald!
Am un prieten in Spania care pescuieste in zona Mequinenza; dupa cum spune el , cam 25 sedinte pe an, atat ii permite programul! Doua saptamani vine acasa, in Romania, la familie, dar nu-si lasa obiceiul de a pescui 3-4 zile in Delta, unde-si ia si copiii, acum mari. De cativa ani ma tot intreaba daca n-avem si peste in Delta, chiar asa, numai apa? Rar de tot cate un peste? Si acela mic?
sunt nou pe acest site si mi sa parut foarte interesanta Montura de grund cu pluta am sa o incerc saptamana viitoare plecand la o partida de pescuit pe raul Mures,ludus .Deabea astept sa pot folosi montura, ca momeala am sa folosesc mate de pui,mate de porumbel.scoici.rame,peste viu carasii,ficat de porc si cam atat sa vad daca montura da rezultate !!
salut!eu am pescuit in aval pe Ebro aproape de DELTA DEL EBRE am pescuit cu pellet din halibut si nici o sansa in schimb am prins somn la llisa de 1kg si la crap asta a functionat unde am fost eu.Eu stiu ca pentru a pescui cu halibut trebuie sa te duci mai in amonte ex-MEQUI si mai prin vara cand e mai cald!
![]()
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »kzoli« (11.06.2012, 11:13)
Montura de grund cu pluta: mi sa parut foarte interesanta si am so folosesc saptamana viitoare . Am sa plec pe raul Mures,Ludus si sunt nerabdator sa o incerc, momeala o sa fie mate de pui,mate de porumbel,scoici,rame,carasi,ficat de porc Sper sa am noroc.

Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH