Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Parerea mea-i ca-i aceeasi Marie cu alta palarie...Citeam pe niste siteuri, si am inteles ca este diferenta intre HDS 5 si HDS 5 Gen 2 , care este mai sofisticat dupa cu am inteles!Aceiasi problema e cu Hds7 Hds7gen2 !
Este o problema care o simt desii e cale lunga pana la Anuuuu !!!cand ajung la Dunare!!
Revin cu o intrebare catre Zoran:ce ai vrut sa spui cu:(Daca nu, si pleci de la inceput cu o scula serioasa, atunci Hummi.)
Zoran ,
Incercand sa fiu spiritual am fost linistit pana nu am dat de siteul TAU!!!![]()
Mi-ai dat teme de casa++++cheltuieli care daca continuu asa ma vor face sa DIVORTEZZZZZ![]()
Nu din patea mea!!(Glumesc)![]()
Zoran
in ce conditzi se vede Structure scan cu hds 5 ? cum se vede pe o scara de la 1 la 10 pe Lowrance ca, calitate,structura care pentru orice pescar cred ca este important?
Pana la urma aici se face diferenta :STRUCTURE SCAN, LINIE PESCUIT+MOMEALA,GRUPARI PESTI!
La link-ul (ne-comercial) de mai jos poti citi cum functioneaza si la ce sunt utile diverse tehnologii care se regasesc in constructia sonarelor.Nu siu nimic de structure scan!!Care Doamne este foarte inportant la o partida de pescuit![]()
ce ziceti voi?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH