.......este o lansetă care nu te lasă la greu, cu o acțiune de 90-250g ideală pentru jiguri grele, cu lungimi de 2,55m 2,7m 2,85m și 3m, este o alegere bună pentru spining la somn de pe mal ( jiguri grele, oscilante mari ) și din barcă, eu o folosesc și sunt foarte mulțumit de ea cum sa comportat în driluri cu somni capitali .
este posibil mai dute odata sa o revezi daca ti-a placut, total ce pierzi?!
:madoarecapu:
Zoran, poti sa scri te rog si modelul de lanseta de la Berkley despre care vorbesti ... intreb doar din curiozitate pentru ca din punctul meu de vedere calitatea produselor Berkley este cel putin indoielnica ...
Zoran, poti sa scri te rog si modelul de lanseta de la Berkley despre care vorbesti ... intreb doar din curiozitate pentru ca din punctul meu de vedere calitatea produselor Berkley este cel putin indoielnica ...
Berkley lure spin 2,8 metri de 250 grame actiune.
Lanseta nu s-a rupt, insa presiunea pe peste in curent a fost asa mare, ca nu-l putea tine, lua fir incontinuu.![]()
ma bucur pt tine Salutari la toata lumea.Acum vin de la magazinul de pescuit, unde dupa ce am incercat si azi cateva lansete am cumparat un Shimano Speedmaster Silurus 260h ce lanseaza 150 de grame.Mi-a placut foarte mult lanseta si pretul avea pretul initial 217 euro, la reducere 174 euro si dupa ce m-am targuit cu vanzatorul amintindu-i cat am cheltuit la el in magazin de trei ani incoace mi-a lasat-o la 130 de euro.Acum ma gandesc cat castiga oamenii astia pe spinarea noastra.Nu cred ca a iesit in pierdere vanzatorul daca mi-a vandut-o cu 130.Oricum am probat mulineta Ryobi Artica 6000(initial luasem pe cea de 8000 dar mi s-a parut cam grea 600 de grame si am schimbat-o cu cea de 6000 care are 400 de grame) pe lanseta si se impaca de minune.Am pus fir de la Powerpro de 80 lb.Poate ma duc sa o incerc in seara asta.![]()
... cu siguranta nu vei fi dezamagit. o sa trebuiasca sa ii faci testul
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH