Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Daca treci prin Severin cumva, dureaza 5 minute sa-l obtii de la portaru` politiei de frontiera... io am fost vineri pe la pranz da` cre` ca se poate si in weekend.Pentru PG pe MH a durat mult?
Pentru PG pe MH a durat mult?
Citat de la »attila«
Pentru PG pe MH a durat mult?
Daca treci prin Severin cumva, dureaza 5 minute sa-l obtii de la portaru` politiei de frontiera... io am fost vineri pe la pranz da` cre` ca se poate si in weekend.
Daca treci prin Severin cumva, dureaza 5 minute sa-l obtii de la portaru` politiei de frontiera... io am fost vineri pe la pranz da` cre` ca se poate si in weekendPentru PG pe MH a durat mult?
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »iulian luis popescu« (13.01.2013, 12:16)
La noi in Timisoara asociatia Banatul si un magazin de pescuit intermediaza deja obtinerea vizelor PG pentru judetele apropiate.intrebarea ar fi cum se poate obtine PG in aceste conditii ???
Magazinul Avatul, str. Transilvania, nr. 10... daca faceai referire la ceea ce-am scris eu.Cum se numeste magazinul respectiv de pescuit ?
Multumesc anticipat
![]()
Anul trecut in TM dadeau doar pentru TM si CS... esti sigur ca anu` asta dau si pt. MH?... intreb si io, ca MH-u` asta intotdeauna a fost "altfel" decat restu`...Cei din TM, puteti merge sa va puneti vizele pe TM, CS si MH direct la sediul ITPF Timis (sau cum s-o chema)
Ar fi fain... io anu` trecut am fost la portaru` de la Politia de Frontiera din Severin pt. viza de MH.Mi asa mi s-a transmis azi, ca la TM, fiind sediu teritorial pentru TM, CS si MH se pun vize pe toate 3...evident daca se doreste asta.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH