,din celelalte raspunsuri inteleg ca pentru pescuitul la clonc recomandabil este sonarul 2d,dar ce recomandati pentru un pescuit clasic,in care important este sa vezi detalii normale ca:adancime,structura grund,cioata sau obstacol,pesti?eu folosesc de ceva timp piranhamax 160 si eagle cuda 168,uneori chiar simultan,dar nu pot spune ca sunt carti castigatoare.nu urmaresc ceva scump,in jur de 200-300 euro,si nu neaparat color.eu pescuiesc in general in delta si cateodata pe dunare intre portile de fier.multumesc,
...Totul in regula,mai putin hartile preinstalate,lucru care l-am si reclamat catre furnizorul german.E normal ca un gps vandut in Europa sa vina cu o harta generala in care detailat sunt doar cateva state din USA?Nimic folositor din Europa.Sunt eu ghinionist sau asa vin Lowrance la vanzare?Daca platesti pentru un gps,cred ca este normal,sa aiba si o harta cat de cat folositoare pentru zona de unde il achizitionezi.Daca il comandam din state,intelegeam,asa insa,sunt cel putin spus,dezamagit...
cretzu64,
am dat aici de o adresa, cactus navigation die Marea Britanie, are preturi foarte interesante pentru sonare, daca e cineva interesat.Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH