Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
am dat de un filmulet misto ...
-Video
ridica 11.45kg si lanseta in discutie e un Shimano Beastmaster BX de 2,4m data pana in 150 de grame si care cantareste 208g ...
Apa cum este în zonă la tine ?
S-a mai limpezit, vizibilitate ... 20 cm. Pe mijlocul Dunarii inca vine cu iarba, crengi si tot felul de mizerii.
Salaii nu prea intra nici in plasele pescarilor, ce se mai prinde sunt salai pina in 1 kg la montura cu obletei.
Aici 2 poze cu frumosul de 5, pozele cu somnul mai maricel nu le-am primit inca.
La revedere
Mersi Marian..pare sa fie destul de grea pt.spinning,am vazut si varianta de 120-220g care e mai usoara.
Mersi Marian..pare sa fie destul de grea pt.spinning,am vazut si varianta de 120-220g care e mai usoara.
Folosesc Taffi Vertical. E totala lanseta, imi place la nebunie! Are 1,95 m, dar cred ca cam grea ptr spin. Ptr spin ocazional, e f buna.
Cea de spin de la Taffi e mult prea grea, are peste 300 gr! Eu as folosio la staionar din barca.
Daca vrei ceva repede, bun si necomplicat (adica custom...), comanda-ti un Tica Ueha de 2,4 m, e plin de ele in Spania. Are 250 gr lanseta, f bine echilibrata, si are 6 oz. Costa in jur de 80 de euro, si nu vei avea probleme cu ea nici la somni capitali.
Alte optiuni mai ai si aici: WFT Ruten - ANGEL DOMÄNE
Detalii le putem continua si pe forumul de spin.
Citat
Zoran
Daca vrei ceva repede, bun si necomplicat (adica custom...), comanda-ti un Tica Ueha de 2,4 m, e plin de ele in Spania. Are 250 gr lanseta, f bine echilibrata, si are 6 oz. Costa in jur de 80 de euro, si nu vei avea probleme cu ea nici la somni capitali.
Alte optiuni mai ai si aici: WFT Ruten - ANGEL DOMÄNE
Detalii le putem continua si pe forumul de spin.
Salut, ai vazut si Tica UEHA de 2,7 m? Eu am 3, de 2-6 oz, si mai caut una, le folosesc la crap, pe Dunare! Are cineva si un link de la vreun magazin din Spania? Mai cautam si o mulineta Banax Xtreme 6000GT, a vazut cineva prin Spania? Am gasit abia in Egipt si Malaysia, dar de la primul magazin nu au raspuns deloc, iar de la al doilea, am vorbit cu ei, dar nu au confirmat detaliile!
Salut, ai vazut si Tica UEHA de 2,7 m? Eu am 3, de 2-6 oz, si mai caut una, le folosesc la crap, pe Dunare! Are cineva si un link de la vreun magazin din Spania? Mai cautam si o mulineta Banax Xtreme 6000GT, a vazut cineva prin Spania? Am gasit abia in Egipt si Malaysia, dar de la primul magazin nu au raspuns deloc, iar de la al doilea, am vorbit cu ei, dar nu au confirmat detaliile!
Acesta ar fi un magazin Tienda pesca online cañas spinning Tica Ueha Forte gran potencia siluro bonitos atunes túnidos si altul
Bienvenidos a la Web de Botiga del Mar - Botiga del Mar - Botiga Online sper sa iti fie de folos..
[url=http://www.shop.botigadelmar.com/shop/413,ca%C3%91a-tica-ueha-f.html]CAÑA TICA UEHA-F - Botiga del Mar - Botiga Online[/url]
nu foloseste nimeni Xzoga ? Blancuri de 10 pina la 16 kg putere..
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH