eu zic ca e ok, dar nu varianta ads ci navigator. e mai scumpa putin dar materialul e mai gros. cand am luat kolibri m am uitat si la astea, tipul din timisoara care le aduce este foarte ok, am discutat la telefon si mi a recomandat navigatorul.
cu toate ca ai vazut ADS si ti s-a recomandat Navigator ai luat Kolibri, dar spui ca ADS si Navigator sunt ok !!!
Un aspect foarte important la o barca, cred eu ca este sa aiba bancutele culisante, fapt ce te ajuta la distributia greutatii in barca, atat a ta cat si a pasagerului. Ca urmare te va ajuta la glisare.
nu cred ca acest lucru este atat de important, mai important este sa poti guverna(conduce) motorul de barca din pozitia si distanta optima iar asta o obtii numai daca ajungi la mansa motorului si o folosesti in siguranta,=> o prelungire de mansa mai benefica de o mie de ori decat o bancuta culisabila
personal folosesc o bancheta tapitata pe care o pun peste baloanele barcii si pe care o pot muta unde doresc - imi confera o pozitie mai inalta si mai ergonomica/odihnitoare + usurinta pozitionarii oriunde pe lungimea barcii
@ Mita
iti trebuie permis DOAR pentru motoarele ce depasesc 3.68KW (kilowati) = 4.9349 cp (cai putere)
deci chiar si un motor de 5cp necesita permis, dar nu am auzit pe nici un pescar/persoana in tara asta sa fie amendat ca are un motor de 5cp si nu are permis - este la limita legii si se permite interpretari, dar............
daca ai gasit Suzuki DF 2.5, NOU la 550 euro, eu zic sa il cumperi pt ca merita banii, dar ma indoiesc teribil pt ca in Romania pe langa pretul asta se mai adauga si TVA de 24%
din experienta mea, motoare de barca NOI, marci consacrate, nu vei gasi sub 650-700 euro si ma refer la motoarele mici sub 4cp