Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

suli

Șalău

• Autorul acestui subiect este »suli«

Răspunsuri: 313

Locație: España

• Scrie un mesaj privat

21

30.07.2014, 20:24

Da asa e,ajung undeva la 200 euro...la 200 euro am gasit ceva G.Loomis swimbait 1/2-3 oz reducere 50% dar din pacate nu am bani astia.
Vreau sa folosesc treza de 30-40 lb si sa pescuiesc si la stiuca cu ea...gandindu-ma mai bine la caracteristicile ce am pus la deschiderea topicului 100-200g sunt cam exagerate,ma luasem dupa ce am vazut la lansetele de spining la somn din magazine online din Germania pt.tehnici verticale ...cam tot ce gasisem de somn sunt spinning nimic de casting...

suli

Șalău

• Scrie un mesaj privat

22

31.07.2014, 20:46

Astept sfaturi si pareri din partea pescarilor din Romania pe Mures cam ce lanseta ar fi ideala pt, somn la spinning
-putere(minim-maxim gramaj)

-actiune(fast,medium-fast,regulara)
-lungime(de pe mal)

Nu am experienta pe rau cu curenti..de aceea mi-ar veni bine ceva sfaturi.
Un salut la toti.

dalezian

Oblete

Răspunsuri: 38

Locație: Constanta/Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

23

04.08.2014, 11:00

Salutare, Suli!

Tocmai ce am terminat concediul de 2 saptamani dedicat pescuitului. O sa postez povestile si la "dupa partide".
Ce mi-a atras atentia la subiectul tau este ca vrei lanseta de casting. Nu am mare experienta cu castingul, dar la mine pescuitul pe timp de noapte cu echipament de casting nu a fost eficient. Nu vezi cand se apropie naluca de apa astfel incat sa pui degetul pe tambur. Prin urmare, pentru a nu face peruci, o sa stai cu degetul sa atinga tamburul mai tot timpul, iar lanseurile se vor scurta considerabil. Pe lumina...o placere.

A mai pescuit cineva la casting pe noapte (cu artificiale)? Cum a fost?

Toate cele bune!
Dan

suli

Șalău

• Scrie un mesaj privat

24

04.08.2014, 12:14

Salut Dan,

Ideea e sa pescuiesc mai mult pe zi...acuma ca voi pescui si pe inserate sau dimineata devreme sper sa ma descurc,cu un reglaj bun de pini se poate , ai mulinete de casting cu pini de rezerva care sunt speciali pt.artificiale mai grele...se schimba pinii si se regleaza cu 2 sau 3 scosi afara ,sau mai multi,in functie de greutatea artificialei sau a jigului cu gume, si la treaba..
Astep si eu pareri de la cei care pescuiesc cu casting pe noapte..
Un salut.

dalezian

Oblete

• Scrie un mesaj privat

25

04.08.2014, 12:20

Daca zaresti cat de cat naluca, e ok. Noapte in bezna e greu tare. Eu am pescuit cu un Chronarch cu un pin scos si jig de 40g.

suli

Șalău

• Scrie un mesaj privat

26

04.08.2014, 12:56

Ahh...cu un pin scos si 40g de jig e dificil sa nu faci peruci chiar si pe zi..eu scoteam cel putin 2-3 pini cu greutate asta ...

dalezian

Oblete

• Scrie un mesaj privat

27

04.08.2014, 13:11

Am incercat si cu mai multi pini scosi, dar mi se parea infranata prea tare, iar lanseurile destul de scurte. Am pescuit pe apa de 12-14 m adancime si daca lanseul nu era destul de lung nu prea mai apucam sa jiguiesc, decat foarte putin, aproape vertical. Oricum, nu sunt mare maestru in ale castingului. Poate cei cu mai multa experienta ne impartasesc si noua cum e cu pescuitul la casting pe timp de noapte.

suli

Șalău

• Scrie un mesaj privat

28

04.08.2014, 13:27

In cazul in care zici tu,de adancimi mari,eu lansez si las sa ajunga jigul la adancimea dorita si dupa aceea blochez din manivela...daca blochezi cand atinge jigul suprafata apei se pierde multi metri..jigul vine spre tine.
Un salut.

dalezian

Oblete

• Scrie un mesaj privat

29

04.08.2014, 13:38

Am invatat si eu smecheria asta, dar nu am putut aplica in locul ala. Era un loc unde apa se intorcea (un vartej foarte mare, dar nu foarte puternic) si daca lasam asa cum ai zis tu imi incurca firul rau. Mai erau si diverse ragalii plutitoare. Cel mai bine lansam pana dupa vartej, lasam sa atinga fundul si intram cu jigul in valtoare cand deja era jos, iar firul era intins.
In sfarsit. Nu contest ca e posibil castingul pe timp de noapte. Doar ca e mai greu decat spinningul si iti trebuie ceva experienta pentru a nu sta sa descurci fire la lumina lanternei. :ochi:
Pe timp de zi eu il percep mult mai placut decat spinningul. Dar noaptea mi-a fost mai greu.

suli

Șalău

• Scrie un mesaj privat

30

04.08.2014, 16:33

Asa e,o peruca pe timp de noapte si s-a terminat cu pescuitul...pe Mures unde vreau eu sa o folosesc cred ca merge in locuri mai deschise...si sper sa mai am si putin ajutor din partea lunii cand se vede foarte bine.

Răspunsuri: 78

Locație: Cluj

• Scrie un mesaj privat

31

23.08.2015, 10:30

Eu folosesc o Colmic Heracles Calida Pro de 7'3" si 1-5 oz asociata cu o mulineta Abu Garcia Ambassador 6601SX si fir 0.32 de la Koos si sunt destul de multumit de acest combo. Este foarte adevărat ca îl folosesc cu năluci de peste 50 grame dar se misca destul de bine si este foarte convenabil ca pret. Undeva pe la170 euro.