Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
interesant...Asta le spuneam si eu in alta parte ,anul trecut , baietilor de la Sibiu .Insa ei Batman,Batman... Din pacate ANPA este ca oua-n zeama ,asa ca nu te poti lua dupa ei...In continuare consider ca doar in justitie ,dupa noroc,aflam adevarul.Cel putin in jud.Alba sunt niste procese pe rol si sunt foarte curios cine castiga! Cum ce procese? Intentate de persoanele amendate de organele abilitate ca nu aveau viza/taxa pe zi/luna/an la AJVPS Alba
P.s mai repede gasesti o (fata mare)
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Eu nu stiu Voi cum sunteti , dar EU pentru acei 20-35 lei /an + 30 Anpa imi scot permisul chiar si in 2-3 judete, daca e cazul... decat sa ma judec dupa aceea si sa pierd timpul cu procese prin tribunale... "acel timp si nervi" pierduti cu hartogarii, prefer sa petrec cu familia sau poate uneori de unul singur pe malul apei la pescuit.
Administrator
Administrator
Cum adica taxa acces pe mal ...legal este numai in biosfera, ....este proprietatea lor? in cazul acesta ok...asa cum am spus ptr privat ...daca sunt proprietari pot sa o faca...la noi s-a concesionat luciu de apa pe baraje si au " autorizatie" ptr un nr de plase....care nu coincide niciodata cu nr de plase bagate in apa....dar asta nu exclude pescuitul pescarului cu ANPA in apa respectiva.
Cata, daca mai tii minte, anu` trecut pe vremea asta (de fapt putin mai tarziu, ca era prohibitie deja) am fost controlati pe lac, in Caras.
I-adevarat ca de politie nu de ANPA da` tot ii bine ca uite, se mai controleaza pe alocuri.
Pescuiam la stiuca si aveam toate actele necesare, inclusiv cele pt. barca si viza de pescuit de la AJVPS Caras Severin... .
@kZoli, în ce calitate AJVPS MS decide unde se încadreză în lege pescuitul la ştiucă?
Asociaţiile de pescuit -în general - au competenţa asta?
Eu ştiam că o asociaţie de pescuit poate impune anumite restricţii suplimentare legate de pescuit, da nu poate sub nicio formă să dea liber peste prevederile din legi.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH