. Din cate am inteles daca masina ajunge in apa inchiderea centralizata se blocheaza si nici geamurile nu poti sa misti ... eu am incercat sa sparg geamul din interior spre exterior si nu a fost usor deloc... pe unele nici cu ciocanul nu am reusit sa sparg la prima incercare
... din exterior merge fara problema aproape cu orice
,
.............. metoda da a va salva ...GEAMUL.... masinii in caz ca raman chieile inauntru, iar masina incuiata![]()
![]()
nu vreau sa fie inteles gresit subiectul,avind in vedere scopul forumului ...C&R ....( de Zoran s-au de admini) .....DAR !!!! :
.
...deci aveti..GRIJA !!!!!
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
nu vreau sa fie inteles gresit subiectul,avind in vedere scopul forumului ...C&R ....( de Zoran s-au de admini) .....DAR !!!! :
........... subiect SALAUL DE DUNARE.......a carei carne e infestata de viermii sarma !!! .
........... subiect SALAUL DE DUNARE.......a carei carne e infestata de viermii sarma !!!![]()
.
..uni pescari spun ca sunt periculosi in cazul consumului carni salaului !!!...deci aveti..GRIJA !!!!!
![]()
..........e o poza oarecare !!Pestele acelea
......probabil e ghinionul dus la extrem !!!...cand o sa ai asa priveliste ramai
.
.

Acest răspuns a fost de 2 ori editat, ultima oară de »ovidiu.U« (03.06.2014, 15:49)
..........s-au conserve !!!!Totusi cine vrea sa se teama pentru viata sa , ii recomand urmatorul articol...
Va manca pufileti toata viata
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Insa prefer sa fac cateva pescuituri pe balti mari,de obicei private ,cu apa buna si daca prind ceva il duc pentru consum.Legat de salaul din Dunare ...nu as putea consuma un peste care prezinta lighioane din astea il el! In Delta Dunarii ,ori de cate ori am mancat salau prins de mine ,nu am vazut "paianjenii" aia ...Pe vremuri ,in crescatorii, am gasit caras mare plin de sarme din astea! Doar ca stateau in coada si aripioare ,paralel cu nervura/osul din inotatoare.Dupa ce-l prindea-i si il bagai in juvelnic DISPAREAU din inotatoare si se trageau direct in carnea pestelui! Chiar am verificat ce si cum cu prietenii.De atunci am gatat cu mancatul carasului (oricum nu-mi placea ce-l de balta!).Nu m-as baza ,deci ,pe metodele de preparare a "sarmelor"
..........CORECT !!!poza aia eu consider ca este "facatura" 100%.
si eu cred la fel... o facatura ,numai ca pentru impactul vizual nu puteam pune una cu "pestisorul de aur"
noroc ca mi sa atras atentia
inca odata CORECT, nu stau la suprafata ca in poza respectiva.de regula sunt infipti in carne si sub solzi
.....aici parerile sunt impartite "cate bordeie atatea obiceie "momentan trebe sa ne pazim singuriviermi sarma sunt periculosi pt om
.si eu consumam pana cand am vazut...... VIERMII SARMA...consum salau ...uneori. Insa prefer sa fac cateva pescuituri pe balti mari,de obicei private
...socant !!
. Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH