Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Zoran

ADMINISTRATOR

• Autorul acestui subiect este »Zoran«

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

21

30.06.2014, 21:34

Merci mult de feednack. Din pacate nu pot sa ma dau cu parerea fara a tine o mulineta in mana. :noroc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

tommy_dj

Oblete

Răspunsuri: 58

Locație: Targu Mures

Profesia: Brutar

• Scrie un mesaj privat

22

30.06.2014, 21:42

Ok, cred ca o sa ma duc pe acestea deocamdata, le testez, apoi vad eu daca sunt bune sau nu. Sa vad cum deruleaza drilul si cum se comporta cu un mustacios. Omul din experienta invata. Deci tre sa-l testez. O seara placuta in continuare!

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

23

30.06.2014, 21:46

Sa strangi frana la 5-6 kg-forta si sa tragi fara sa soliciti lanseta. Frana trebuie sa cedeze frumos, liniar, fara agatzaturi. :noroc:

www.pescuit-la-somn.com

tommy_dj

Oblete

• Scrie un mesaj privat

24

30.06.2014, 22:05

Are si frana de atac(baitrunner) si frana micrometrica, dar nu stiu cum sa al strang la 5/6 kg forta. Se masoara cu ceva, sau se invarte specific de cateva ori?

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

25

30.06.2014, 22:08

Cu cintar cu arc. :noroc:

www.pescuit-la-somn.com

tommy_dj

Oblete

• Scrie un mesaj privat

26

30.06.2014, 22:40

Am cantar cu arc, asta e bine. Deci trebuie sa pun fir pe galet, si strang frana pana nu mai lasa de la 6 kg in sus? Si dupa aia trag de fir?

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

27

30.06.2014, 22:49

Asa sa faci, si vezi cam cum ar functiona cu un somn de 2 m. :noroc:

www.pescuit-la-somn.com

tommy_dj

Oblete

• Scrie un mesaj privat

28

01.07.2014, 12:01

Na am facut testul. Am strans frana la 5.6/6 kg , si am pus-o pe maicamea sa traga de fir, firul vine, dar c-am ca la masina abs-ul vine mai blocheaza, iar vine si tot asa.probabil daca tragea mai cu forta si in continuu, se desfasura firul mai lin de pe tanbur. Dar, pana acum sunt multumit. :bucuros2: o sa-l vad in actiune cand prind un somn mai bunicel, sa-mi faca un drill de neuitat :ochi: Multumesc de ajutor, :prieteni:

anem

Super Moderator

Răspunsuri: 3 275

Locație: carpi

• Scrie un mesaj privat

29

02.07.2014, 08:48

De cand s-a deschis topicul am vrut sa intreb ceva dar am uitat pana acum, cand vad ca a fost actualizat. Firma asta “DiamantAlb” produce in Romania?

Am cautat mai mult din curiozitate ceva despre ei pe net si din pacate nu am reusit sa dau de un site sau orice altceva unde sa isi afiseze produsele si sa ofere ceva informatii la adresa lor. Daca ma intrebati pe mine, cred ca nu este nimic altceva decat un fel de importator de produse chinezesti pe care isi trece inscriptia DiamantAlb si nimic mai mult.

Na am facut testul. Am strans frana la 5.6/6 kg , si am pus-o pe maicamea sa traga de fir, firul vine, dar c-am ca la masina abs-ul vine mai blocheaza, iar vine si tot asa.probabil daca tragea mai cu forta si in continuu, se desfasura firul mai lin de pe tanbur. Dar, pana acum sunt multumit. :bucuros2: o sa-l vad in actiune cand prind un somn mai bunicel, sa-mi faca un drill de neuitat :ochi: Multumesc de ajutor, :prieteni:

sa ai grija cu frana aia. din ceea ce scri as spune ca este departe de a functiona asa cum trebuie si ai toate sansele ca dupa 2-3 plecari mai sanatoase mulineta sa iti fie facuta bucati :ochi:
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

tommy_dj

Oblete

• Scrie un mesaj privat

30

02.07.2014, 11:36

Am revenit cu un nou feedback. Am setat frana la 6kg forta, si am facut cu un prieten. De data asta eu am luat firul si m-am dus cu ea. Frana merge excelent, nu are sacadari, merge lin, in continu, e exceptional. Am mai cumparat inca 3 bucati HK7000, pentru somn. Si la asta frana e impecabila, nu am ce sa reprosez. Tamburul e din ceva metal(nu aluminiu) carcasa mulinetei la fel. Mulineta are aproape 1Kg :ochi: Acum nu stiu daca e un + sau un - dar o sa vedem pe parcurs. Parca la asta frana e mai buna, nu pot sa-l trag ca si la celalalt model KD9000.La 6kg forta asta e mai tare.Zici ca vrei sa tragi o masina. :buaaaah: Se comercializeaza si pe okazii, si in bucuresti in piata Dragonul Rosu.Si am vazut la mai multe magazine de aici de la noi. Le comercializeaza chinezii pentru ca le cumpara en gros mai ieftin. Zic eu ca decat un Hakuyo mai bine astea. Calitate / pret eu zic ca foarte bun. La banii astia merita incercat. Bafta.

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

31

29.10.2014, 12:57

Salutari!
Revin la aceste lansete din fibra de sticla, verzui-transparente.
Oare se mai gasesc pe undeva?

Mar interesa vreo 10 buc, ca acelea din videoul postat de Dan Miclau... :noroc:

www.pescuit-la-somn.com

marian.c

Oblete

Răspunsuri: 56

Locație: Bucuresti

Profesia: Calator

• Scrie un mesaj privat

32

30.10.2014, 20:50

Salutari!

Sambata dau o fuga in Dragon si te anunt daca mai sunt.
Intoarce-ti fata spre Soare si toate umbrele vor fi in spatele tau.

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

33

30.10.2014, 21:10

Sambata dau o fuga in Dragon si te anunt daca mai sunt.

Merci! Sa-mi spui exact ce modele (lungime si greutate lansare), si daca au mufare cu surub, sau nu :noroc:

www.pescuit-la-somn.com

anem

Super Moderator

Răspunsuri: 3 275

Locație: carpi

• Scrie un mesaj privat

34

20.11.2014, 09:43

Salutari!

vad ca ti s-a aprins tare cu lansetele astea? sa inteleg ca ti-a placut atat de mult? ce au deosebit?
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

35

20.11.2014, 10:06

Sunt sexoase... :buaaaah:

Mai multe detalii diseara. :noroc:

www.pescuit-la-somn.com

marian.c

Oblete

Răspunsuri: 56

Locație: Bucuresti

Profesia: Calator

• Scrie un mesaj privat

36

20.11.2014, 16:38

Au ajuns? :noroc:

Sunt sexoase... :buaaaah:

Mai multe detalii diseara. :noroc:

Au ajuns? :noroc:
Intoarce-ti fata spre Soare si toate umbrele vor fi in spatele tau.

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

37

20.11.2014, 16:40

Da, merci mult, tiam scris si pe privat, zotul in perfecta stare :bucuros2:

www.pescuit-la-somn.com

Răspunsuri: 8

Locație: Ploiesti

• Scrie un mesaj privat

38

20.11.2014, 18:22

Salut Zoran. Am vazut ca ai postat acest topic in legatura cu lansetele. Stiu sigur ca marca diamant alb e fabricat in Romania 100%. Am ceva produse de la ei, si am 3 mulinete de crap, cumparat de care pot spune ca sunt foarte bune, si rezistente. Un coleg a cumparat ceva mulinete de la energofish, ceva scump in jur la 200 lei bucata, le are de aproximativ 2 ani, si deja la aruncare se inchide pur si simplu bara aia sau ce-o fi ce tine firul. Al meu in schimb, nu are absolut nimic, si se comporta impecabil dupa 2 ani de folosinta. Modelul este KD9000 . Colegul respective are prieteni care cumpara lansetele tot din fibra plina, ca nu baga bani multi in scule, in caz ca se rup, cumpara alta. Nu sunt sigur daca sunt sau nu diamant alb, dar sunt destul de rezistente. Pana acum nu am auzit sa le fi schimbat din cauza rupturii. Insa o intrebare. Mulinetele acestea KD9000 ar fi bune sau nu la pescuit de somn. Am cumparat un alt model cu un tambur normal KT5000A, pentru ca astea de crap au galet long cast, Si vreau sa le schimb pentru ca nu-mi place. Nu au instant anti reverse. Si ma enerveaza jocul ala pe care al are. Si m-am decis sa le duc la noi la magazine, le dau pe astea si sa-mi aduca din modelul celalalt. Parere? Asa din mare, gasesti poze pe google, si dai cu parerea. Ms mult.

Salut. La standul Diamant Alb din Dragonul Rosu gasesti si produse 100% fabricate in Romania( ex. plumbii,momitoarele --- marea majoritate le produc chiar eu), dar lansetele,mulinetele, textilele sunt 100% chinezesti. Asta nu inseamna ca sunt de slaba calitate au si produse bune. eu personal am 4 mulinete si 2 bete de feeder Diamant alb - mulinetele sunt foarte bune am tras de ele bine pe Dunare, lansetele de feeder din pacate nu sunt ceea ce doresc eu sunt prea moi.
Daca doriti ceva de la ei va pot da informatii dar in timpul sezonului cand ajung acolo aproape saptamanal.(Cred ca si sambata asta sau luni
o sa ajung la ei am sa le duc 2000 de jiguri)

tommy_dj

Oblete

• Scrie un mesaj privat

39

20.11.2014, 18:37

Zoran, sunt lansete ca cele din pozele postate in posturile anterioare?(Pagina 1)?? :gandesc:

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

40

20.11.2014, 18:38

Da, sunt tot asa putin transparente :noroc:

www.pescuit-la-somn.com

Subiecte asemănătoare