De acord cu tine Zoran !doar ca batu acela (cazut pe mina unui meserias)poate fi reparat fara semne vizibile,pescuitul pentru bat sa incheiat.Obiect scump sau ieftin, un obiect ce tra sa munceasca pt hobby-ul nostru, si nu sa stea bibelou.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Obiect scump sau ieftin, un obiect ce tra sa munceasca pt hobby-ul nostru, si nu sa stea bibelou.
Lamiglas nu are serviciu in stilul celor de la St Croix?
adica, nu poti comanda un reper care s-a stricat?
Lamiglas nu are serviciu in stilul celor de la St Croix?
adica, nu poti comanda un reper care s-a stricat?
se poate Adi, doar ca treaba asta nu prea merita. de banii pe care i-as da pe varful ala, la care adaug transportul si taxele imi cumpar o lanseta intreaga la mana a doua. ceea ce am si facut de altfel si saptamana viitoare o am![]()
nu ma refeream sa comanzi direct in USA, ma gandeam ca este imposibil sa nu aiba si reprezentanta in Italia.
[.....]
vindea cineva zilele trecute o lanseta ca a ta, pe siteul "celalalt", pe aia ai cumparato?
verifica cu un cintar inainte de a da banii, daca nu prinde decit FRAIEIRI, orice cumperi: cirlige, fir, mulinete, lansete mai ales daca sint la pret de fima.
Din pacate stiu ce zic.
St Crois face un singur model pt fir de 40 lb si ala offshore.
Crezi ca este o lanseta pt somn?
Daca folosesti un lucru pentru care nu este facut esti o persoana competenta in domeniu sau jalnic
Ca sa nu ai nici un dubiu in privinta masinilor poti sa imi spui cine a fost Beau de Rochas, Marcus si cu ce s-au ocupat ei. Sau ca sa nu ai dubii ce a facut Maybach la Mercedes in ceea ce priveste frinarea pneumatica .
Vorbeste cu contactele din mai multe directii si vezi ce poti afla dupa care daca ai dubii putem sa le elucidam.
Exclus Wikipedia
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH