Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

danmiclau56

Știucă

• Autorul acestui subiect este »danmiclau56«

Răspunsuri: 1 579

Locație: TM

• Scrie un mesaj privat

21

30.07.2013, 10:48

Dar intr-adevar, acumulatoarele de regula nu-s descarcate complet cand sunt conectate la incarcator asa ca-i posibil de obtinut un timp mai scurt pana la incarcarea completa.
si cind ma pregateam sa dau replica, ma trezesc ca raspunsul corect era la capatul frazei :rizi: :rizi: :rizi: :bravo: ori cum noi avem o scuza :gandesc: suntem pescari :ochi:
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

informer

Administrator

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

22

30.07.2013, 11:10

si cind ma pregateam sa dau replica, ma trezesc ca raspunsul corect era la capatul frazei ori cum noi avem o scuza suntem pescari
Dane, io am explicat cum stiu eu ca sta treaba... nu m-am pus pe facut critica. :ochi:
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

danmiclau56

Știucă

• Autorul acestui subiect este »danmiclau56«

Răspunsuri: 1 579

Locație: TM

• Scrie un mesaj privat

23

30.07.2013, 11:28

nu m-am pus pe facut critica.
hai ma! si tu acuma! doar nu credeai ca m-am suparat :noroc: :bravo:
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

Subiecte asemănătoare