Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

Răspunsuri: 39

Locație: Alba Iulia

• Scrie un mesaj privat

21

22.05.2013, 18:24

uhuhuhuh ... asa imi vine si mie sa scriu cate ceva aici dar nu vreau sa ies complet off-topic si nici nu vreau sa risc ca discutia sa degenereze exagerat de mult ... ca atat de multe ar fi de zis in privinta religiei (catolica, ortodoxa sau ce-o mai fi) si indobitocirii populatiei de nu mi-ar ajunge 10 pagini din topic.
Eu am scris de 2 ori, dar de fiecare datat am renuntat sa mai dau "trimite mesajul" si am scris destul...dar mai bine asa.

on topic: Unde locuiesc eu suntem 5 blocuri care pana acum 7/8 luni aveam pene de curent neanuntate cam 3/4 pe saptamana....unele mai scurte altele mai lungi, culmea doar aceste 5 blocuri (si a tinut chestia asta minim 1 an). Acum pare rezovata, desi ocazional cam la o saptamana-doua mai este cate un soc care imi reseteaza PC`ul... Plangeri s-au facut destule, dar ca si in alte domenii nu prea ii intereseaza de tine si muta vina dintr`o parte in alta."Ma bucur" ca ne aliniem la preturile europene dar inca oferim servicii romanesti(general vb.)...mai trist este ca in unele domenii sarim de preturile din vest...
Bafta!

22

22.05.2013, 18:34

deschideti un topic pe tema asta sau asteptati pana la iarna.
DIN PACATE, sunt de acord cu ce spune cosmin

Citat

Sunt orotodox dar cred ca ortodoxia a luat-o destul de mult razna si asta in primul rand se datoreaza reprezentantilor bisericii (exista si exceptii dar sunt din ce in ce mai rare).
Nu are nicio legatura (sau nu mai are) credinta proprie cu activitatiile religioase din biserici. Indobitocirea populatiei si organizarea de evenimente in care aducem "turma la adapat ca sa o mulgem de lapte" sunt principalul scop.

Cred ca ai dreptate, candva sa fi fost altfel dar acum nu mai este.

@ tudor
iubesc modelul tau de conducere a unei comunitati :bravo:

Subiecte asemănătoare