uhuhuhuh ... asa imi vine si mie sa scriu cate ceva aici dar nu vreau sa ies complet off-topic si nici nu vreau sa risc ca discutia sa degenereze exagerat de mult ... ca atat de multe ar fi de zis in privinta religiei (catolica, ortodoxa sau ce-o mai fi) si indobitocirii populatiei de nu mi-ar ajunge 10 pagini din topic.
Eu am scris de 2 ori, dar de fiecare datat am renuntat sa mai dau "trimite mesajul" si am scris destul...dar mai bine asa.
on topic: Unde locuiesc eu suntem 5 blocuri care pana acum 7/8 luni aveam pene de curent neanuntate cam 3/4 pe saptamana....unele mai scurte altele mai lungi, culmea doar aceste 5 blocuri (si a tinut chestia asta minim 1 an). Acum pare rezovata, desi ocazional cam la o saptamana-doua mai este cate un soc care imi reseteaza PC`ul... Plangeri s-au facut destule, dar ca si in alte domenii nu prea ii intereseaza de tine si muta vina dintr`o parte in alta."Ma bucur" ca ne aliniem la preturile europene dar inca oferim servicii romanesti(general vb.)...mai trist este ca in unele domenii sarim de preturile din vest...
Bafta!