Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Multzam fain pt. informatie.@informer : am un Yamaha de 4 cai si am avut si unul de 6 cp ) modelul nou cu capac alb) pe o barca Walker Bay de 3.10. Diferenta nu este prea mare : 6 cp cu o persoana intra mai repede in glisaj, cu doua persoane nu gliseaza niciunul. Daca vrei ceva mai puternic orienteaza-te spre 8 - 10 cp. parerea mea.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Stie cineva un atelier sau o persoana COMPETENTA in zona de VEST a tarii (MH, CS, TM, AR, BH) sau Ungaria ( < 250 - 300km) unde as putea duce motorul pentru o asemenea modificare?Intreb ca un nepriceput in domeniu: nu s-ar putea mari puterea motorului meu cu o schimbare de carburator de exemplu... sau ceva asemanator si care sa nu coste intr-un atelier specializat mai mult de, sa zicem, 200 euro?
Cred ca e cea mai buna varianta.Si eu am "cochetat" cu ideea modificarii dar dupa mai multe pareri am lasat-o balta.Cu 7,5 cp e ok!!!!nu-mi ramane decat sa caut unul in 2 timpi cu putere mai mare si greutate comparabila
Sărbători fericite tuturor! Revin asupra subiectului: am un yamaha 4hp 4 timpi și m-as orienta spre același motor, dar de 6hp...
Mulțumesc mult! Tot nehotărât sunt. Sărbători fericite!
E pneumatica de 3.3m cu chila. Ar reuși un 6hp sa duca 2 persoane și puțin bagaj spre 20km/h sau sa mă orientez direct spre un 8hp în 2 timpi?
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »bc74abs« (27.12.2017, 08:36)
Sărbători fericite tuturor! Revin asupra subiectului: am un yamaha 4hp 4 timpi și m-as orienta spre același motor, dar de 6hp...
Sunt 50% mai mult! 4x1.5=6
Dar va fi doar o solutie de moment... nu vei fi multumit, si vei dori unul de 8 sau 10cp.![]()
Dar va fi doar o solutie de moment... nu vei fi multumit, si vei dori unul de 8 sau 10cp.![]()
Dar va fi doar o solutie de moment... nu vei fi multumit, si vei dori unul de 8 sau 10cp.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH