Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Salut cite o data chiar nu te inteleg. Am am spus eu ceve de zona de canal bianco eu am gasit filmuletele pe yutobe mia placut si leam postat cu denumirea lor cred ca tuturor pescarilor lear face placere sa vada asemenea filmate importatnt este filmatul cred eu , Daca te derajeaza persoana me spunemi te rog si parasesc acest forum.NU mai bine
Salut cite o data chiar nu te inteleg. Am am spus eu ceve de zona de canal bianco eu am gasit filmuletele pe yutobe mia placut si leam postat cu denumirea lor cred ca tuturor pescarilor lear face placere sa vada asemenea filmate importatnt este filmatul cred eu , Daca te derajeaza persoana me spunemi te rog si parasesc acest forum.NU mai bine
… calmeaza-te ca nu are nimeni nimic cu tine. Doar am precizat ca filmele respective sunt facute in alte zone decat cele de care pomeneai in niste mesaje precedente pentru a nu baga in “ceata” lumea. Maine se duce cineva sa pescuiasca pe Canal Bianco in zona Rovigo si se trezea acolo ca latimea canalului nu e nici pe jumatate fata de ceea ce se vede in filmulet.
ps : si aici nu e vorba de cine ma deranjeaza sau nu si ti-am mai zis sa nu o iei personal ...
Daca te derajeaza persoana me spunemi te rog si parasesc acest forum.NU mai bine
EU merg foarte des pe canal bianco intre verona si mantova :Precizez la OSTIGILA si MACACARRII :Daca te derajeaza persoana me spunemi te rog si parasesc acest forum.NU mai bine
Gogu, stai linistit, nu are nimeni nimic cu nimeni! Pt a nu fi inteles gresit de catre cei ce nu cunosc asa bine Italia, Anem a intervenit doar pt claritatea locatiilor. E ok, de ce nu? Mai bine de 2 ori explicat, decit sa inteleaga lumea gresit, sau?
Sări de informațiile utilizatorului
Oblete
Locație: Germania/Mannheim /Ro Codlea
Profesia: hirtiar -> unul care face hirtie ( Muncitor )
da ai dreptate am vasut si eu asa ceva cara sacu plin de clean de la balta asa ceva ma deranjesa si pe mine dar ma deranjeasa si daca unul im spune ca ma duc la pescuit si nici o data nu iau un peste acasa sper ca mati inteles ce vreu sa spun si la saramura oleu dar trebue dupa aia last sa inoate in suc de hamei salutari din mannheimdoar nu sinteti toti vegetariani ? eu mai iau si cite un peste a casa cu mujdei si cu mamaliga mincalar tata hi hi
salutari ( pina la 1 m )
salut bernhardt eu nu zic ca sunt vegetaria recunosc ca imi place a minca peste si sa manc mamaliga cu musdei dar nici sa merg la peste sa umplu cogelatorul sau cogelatorul prietenilor capturile frumoase le eliberez somul numi place al minca asa ca poate fi el de orice masura .prind raci care sunt foarte gustosi caras, platica, rosioara, pastrav ca tot stau in zona de munte clean etc .A si acestea metiunate nu le prid in cantitati foarte mari de cit pentru mine si familia mea .nu vind si nici nu imi place sa comercializez pestele ca pe cartofi la piata. Acu ca tot am vorbit de peste ma duc sa fac o saramura de platica ce zici bernhard?
Doar am fost la peste saptamina trecuta
last sa inoate in suc de hamei salutari din mannheim
p'asta cu firul pe malul opus nu am mai auzit-o, oricum prin Romania este un astfel de obicei la care ii zice teleferic. Adica lansezi un plumb greu 2-3-400 gr pe linia principala, apoi pui lanseta la verticala intr-un suport, si pe fir, cu o agrafa dai drumu la un alt fir cu un peste sau o broasca pe carlig si asta ramane sa se agite pe la suprafata sau mai in jos in functie de cat poate si el sa se plimba pe linia de teleferic ...chestii complicate si prea multe batai de cap, nu am incercat niciodata
eu de obicei pescuiesc pe [.....] si governolo [.....]
p'asta cu firul pe malul opus nu am mai auzit-o, oricum prin Romania este un astfel de obicei la care ii zice teleferic. Adica lansezi un plumb greu 2-3-400 gr pe linia principala, apoi pui lanseta la verticala intr-un suport, si pe fir, cu o agrafa dai drumu la un alt fir cu un peste sau o broasca pe carlig si asta ramane sa se agite pe la suprafata sau mai in jos in functie de cat poate si el sa se plimba pe linia de teleferic ...chestii complicate si prea multe batai de cap, nu am incercat niciodata
cred ca era mai interesant sa citesti forumul si pe urma sa itzi dai cu parerea ce ai auzit si ce nu, despre montura asta, exista chiar si un topic dedicat aici boss !
Boss, nu cred ca ne permitem sa ne tragem de sirete si faptul ca nu am auzit nu inseamna ca nu exista, am specificat doar ca nu am auzit Boss , intelegi tu Boss ca sunt unii care nu sunt fascinati de astfel de metode si carora le place pescuitul la spinning asa ca nu urmaresc topicuri dedicate monturilor de stationar Boss , si nu mi-am dat cu parerea daca sti sa citesti in romaneste !!! over and out Boss
pe mincio, po si canal bianco se poate pescui noaptea.pe mincio si canal bianco e interzis cortul(am scris eu un email la fipsas mantova si mi-au raspuns ca nu e admis cortul, decat umbrela).pe po se poate pune cortul dar atentie decat cu o ora pana la apus si trebuie sa il strangi o ora dupa rasarit.se poate sta cu cortul ziua decat in conditii meteorologice nefavorabile.oricum nu sunt sigur ca se poate pune cortul in toate zonele pe po.eu il strang de fiecare data cand se face lumina afara pentru a nu avea probleme.oricum ramane la atitudinea organelor de control daca iti dau amenda sau nu.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH