Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Am votat spining . pescuiesc exclusiv la spinning de mai multi ani , e mai dinamic , e mai permisiv ( schimb specia vizata in 30 secunde avind in barca permanent mai multe lansete si un ,, dulap" cu naluci ) permite abordari (unghiuri ) diferite ale locurilor lucru imposibil de pe mal si in plus evit compania neplacuta a altor ,,pescari" . uneori simt lipsa orelor de leneveala la umbra in sezlong , fiorul dat de sunetul clopoteilor , adrenalina data de batul care zboara de pe cracan si se opreste in sfoara cu care e priponit , ceaunul inevitabil partidelor de stationar , drilul cu o mreana nervoasa ..... de 3 ani imi promit o iesire la stationar (mreana sau caras ) si de fiecare data ma trezesc tot in barca tot cu betele de spin si cu ,,dulapul" cu naluci . cit ma mai duc singur cu vorba ? pina cind ?
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
zoran e de vina
zoran e de vina
da-da, dati toti vina pe mine...
Cel mai frumos pescuit ce l-am cunoscut vreodata, si voi ma condamnati...
Cu toate astea, eu totusi va ...
zoran e de vina
da-da, dati toti vina pe mine...
Cel mai frumos pescuit ce l-am cunoscut vreodata, si voi ma condamnati...
Cu toate astea, eu totusi va ...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH