iar dupa lasatul noptii totul a devenit de vis pentru vreo 2 ore. Au fost in total minim 15 atacuri de somn, cate unul mare de persoana ne-agatat corespunzator si care s-a dezgatat dupa vreo 2 secunde iar la final au iesit doar 3 micuti la pozat
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Asta cu luna plina e ..''legenda''..cati salai am prins eu pe luna plina..
Frumos tare baieti! Bravo!Mi-ati facut o pofta ....Dar mai este un pic pana la deschidere ! Mai ales ca maine imi vine in "vizita" un Legend Elite Salmon de 8'6" pana in 2 oz . Daca imi place face o halta lunga sper la mine!![]()
Frumos tare baieti! Bravo!Mi-ati facut o pofta ....Dar mai este un pic pana la deschidere ! Mai ales ca maine imi vine in "vizita" un Legend Elite Salmon de 8'6" pana in 2 oz . Daca imi place face o halta lunga sper la mine!![]()
merci Zamfi, pana la urma a fost bine chiar daca inceputul a fost exagerat de prost ... ne-au salvat ultimele doua ore de pescuit.
sa inteleg ca daca iti pica bine in mana Elite-ul ia locul clasicei tale de somn?
Cei care au culori frumoase sunt pastravi fario. Cei argintii cu puncte negre sunt somoni. Au fost numai doi. Pastravii curcubeu nu au fost fotografiati.
A fost frumos dar nu regret ca m-am intors la caldura.![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH