Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
iar dupa lasatul noptii totul a devenit de vis pentru vreo 2 ore. Au fost in total minim 15 atacuri de somn, cate unul mare de persoana ne-agatat corespunzator si care s-a dezgatat dupa vreo 2 secunde iar la final au iesit doar 3 micuti la pozat
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Asta cu luna plina e ..''legenda''..cati salai am prins eu pe luna plina..
Frumos tare baieti! Bravo!Mi-ati facut o pofta ....Dar mai este un pic pana la deschidere ! Mai ales ca maine imi vine in "vizita" un Legend Elite Salmon de 8'6" pana in 2 oz . Daca imi place face o halta lunga sper la mine!
Frumos tare baieti! Bravo!Mi-ati facut o pofta ....Dar mai este un pic pana la deschidere ! Mai ales ca maine imi vine in "vizita" un Legend Elite Salmon de 8'6" pana in 2 oz . Daca imi place face o halta lunga sper la mine!
merci Zamfi, pana la urma a fost bine chiar daca inceputul a fost exagerat de prost ... ne-au salvat ultimele doua ore de pescuit.
sa inteleg ca daca iti pica bine in mana Elite-ul ia locul clasicei tale de somn?
Cei care au culori frumoase sunt pastravi fario. Cei argintii cu puncte negre sunt somoni. Au fost numai doi. Pastravii curcubeu nu au fost fotografiati.
A fost frumos dar nu regret ca m-am intors la caldura.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH