Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
...Parca ai fi ...femeie !
Ps: tot nu ai povestit detalii de sonarul ala nou ...Ca ma bate asa un gand Poate prind vreo promotie
Care?
Elite 7 Ti Total Scan, HDS 7 Gen3, sau HDS 3D?
Zorane, tu mananci vreodata mac?
Iti mai trec multe prin cap ? De unde le gasesti ?
Io nu te contrazic insa la stiuci SE STIE ca se da cu momeala mare la peste mare... nu cred ca exista pescar de stiuca cat de cat "serios" sa nu stie asta.
In schimb la salau NU exista aceasta idee.
De ce crezi?
Administrator
Zorane, ce stiu, ce am si cu ce-mi place sa dau sunt lucruri diferite.
Nu ma intereseaza sa folosesc bete de somn la spinning de stiuca, sa pot arunca "monstri" in apa.
Dar asa ca erai curios, uite mai jos o parte dintre alea mai mari...
...
Zoran ,cat despre exemplul care l-ai dat nu se pune..omul o invatat pescuitul prin imitatie..nu ca o inteles neaparat cum functioneaza Io pun pariu cea mai draga mulineta a mea..ca si la naluci normale poti prinde stiuci capitale ,numai sa sti cum sa le-o treci pe la nas..
Administrator
Si de ce nu le folosesti, bre?
Uite Zoran iti pot da exemplu invers la salau ...
Apoi la tine m-am gandit cand am decis sa postez stiuci pe forumul de somn, ca stiam ca n-ai cum sa le vezi in alte parti pe unde ma mai afisez Nici aici nu-i chiar roz treaba cu haituiala dar oricum e mai bine ca in tara. Imi pare rau ca na-m prea multi somni pe aici sa corespunda postarile cu forumul dar "asta este cu asta defilam" Astept cu nerabdare sa treaca prohibitia sa merg pe riu si poate mai schimb speciile iesite la pozat insa, pana atunci doar stiuca si poate ceva bibanhohoho ... frumoasa dintoasa si ma bucura si aparitia pozelor mai des decat atunci cand erai "haituit" pe Olt
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH