Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Aha....Da' grabiti is pe acolo
Frumos!Sa ne traiasca "italienii"
Cred ca toata lumea asteapta poze de la tine si de la mane... Se pare ca sunteti cam singurii care mai si prind ceva in perioada asta...Merci la fel Cata ... din pacate surprinzator de multa "liniste" pe topicul asta. Lumea nu mai pescuieste?
Lumea nu mai pescuieste?
Mai pescuieste lumea, dar nu pot sa-mi dau seama de ce nu se posteaza.Tind sa cred ca nu este "material" .Eu, unul, la Dunare n-am mai ajuns din toamna, in rest intre timp o partida doua la obleti, despre care, sincer sa fiu, mi-a fost rusine sa povestesc aici pe forum.Ca si rezultate pe 2015 ma pot mandri cu exact 3 pesti ,2 somni si o marlita, e adevarat ca mi-am imbunatatit PB-ul, dar totusi, 2013=17 somni, 2014=5 somni, 2015=2 somni. Dar sa speram, dupa cum spui, in 2016 trebuie sa fie mai bine!din pacate surprinzator de multa "liniste" pe topicul asta. Lumea nu mai pescuieste?
Sări de informațiile utilizatorului
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
Pai eu am iesit ieri. Eram trei in barca si nimeni n-a prins nimic. Am vorbit si cu alti pescari si toti erau fara capturi. Deci n-am ce pune pe aici.
Mane cum te impaci cu NRX-ul la avat, sau pescuiai la guma ?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH