Azi noapte pe raul Mures la o partida in graba cu prietenul meu NegruVoda a iesit la pozat un somn frumos de 1.30m.
, la mai mari!!!

... stii treaba aia cu insistenta. 

In saptamana ce tocmai s-a incheiat am profitat de zilele de concediu si am reusit sa ies la trei partide de clonc, de cate 3 - 4 ore. Rezultatele au fost peste asteptari, iar Oltul mi-a aratat ca ascunde si exemplare mai rasarite. Am reusit sa aduc la barca in total 13 somni, cei mai frumosi fiind de 120 cm, 2 de130 cm si unul de146 cm. Am gasit pestii adunati pe gropi de 13 m, pe cei mari si pe intinsuri pe cei mici care atacau ca nebunii. Somnii mai mari au muscat usor, lasand varful lansetei incet in jos pana la apa, semn ca doar absorbeau momeala si ramaneau pe loc. Ca intotdeauna cel mare scapa
nu am apucat sa il vad. A muscat incet, il vazusem pe sonar ca e mare, am contrat brusc si instantaneu mi-a pus lanseta inapoi pe oglinga barci, avand senzatia ca e lipita acolo.Am reusit sa o ridic, sa simt bine pestele dupa care pestele s-a eliberat. Dezamagire seaca, dupa care un ranjet care m-a facut sa programez urmatoarea partida, daca si vantul si ploaia vor coopera.

). si nu mi-am pierdut nici speranta nici nu consider ca sunt niste partide ratate din moment ce in loc sa stau tolanit la televizor sau calculator am iesit in natura si m-am bucurat de ea. Numai bine si sper sa revii in curand cu noi postari in care sa iti pot citi multumirea si gratitudinea ca ai prins peste!!!
Numai bine si sper sa revii in curand cu noi postari in care sa iti pot citi multumirea si gratitudinea ca ai prins peste!!!
nem, ma abtin de mult sa zic ceea ce voi zice si vreau sa nu mi-o iei in nume de rau in nici un fel...
), dar fara suparare, cei ce posteaza pe FB, si totusi aici au invatat atatea, si intra regulat sa invete si in continuare, este frustrant ptr mine, ptr ca asa parca si-ar exprima nemultumirea fata de acest forum.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Ceea ce eu nu inteleg este insa faptul ca, f f f multi de pe forum prind peste si posteaza capturile pe FB, sau nu posteaza deloc. De ce nu posteaza multi din cei ce prind, este clara (sute de kile pe an ), dar fara suparare, cei ce posteaza pe FB, si totusi aici au invatat atatea, si intra regulat sa invete si in continuare, este frustrant ptr mine, ptr ca asa parca si-ar exprima nemultumirea fata de acest forum.
. Ceea ce eu nu inteleg este insa faptul ca, f f f multi de pe forum prind peste si posteaza capturile pe FB, sau nu posteaza deloc. De ce nu posteaza multi din cei ce prind, este clara (sute de kile pe an ), dar fara suparare, cei ce posteaza pe FB, si totusi aici au invatat atatea, si intra regulat sa invete si in continuare, este frustrant ptr mine, ptr ca asa parca si-ar exprima nemultumirea fata de acest forum.
Insa principalul motiv pt. care cred ca utilizatorii activi de pe acest forum nu posteaza poze AICI este ca majoritatea nu practica C&R iar pozele pe care le-ar posta cu siguranta ar starni o multime de discutii. Si chiar daca nu sunt de acord cu ceea ce practica, pe de alta parte ii inteleg.
S-a vazut si prin crearea sectiunii "exclusiviste" . Anem, ma abtin de mult sa zic ceea ce voi zice si vreau sa nu mi-o iei in nume de rau in nici un fel. [ ….. ]

[…..]
Ceea ce eu nu inteleg este insa faptul ca, f f f multi de pe forum prind peste si posteaza capturile pe FB, sau nu posteaza deloc. De ce nu posteaza multi din cei ce prind, este clara (sute de kile pe an), dar fara suparare, cei ce posteaza pe FB, si totusi aici au invatat atatea, si intra regulat sa invete si in continuare, este frustrant ptr mine, ptr ca asa parca si-ar exprima nemultumirea fata de acest forum.
[…..]
Sa sti ca am avut parte de nenumarate frustrari in ultimii 2-3 ani prin acest forum, dar am invatat foarte multe despre oameni, si voi continua cu aceasi speranta ceea ce am inceput.![]()
mai ales ca stiu cam la ce te referi … sa fim noi sanatosi
S-a vazut si prin crearea sectiunii "exclusiviste" .
Nu inteleg, ce s-a vazut prin crearea sectiunii C&R? Ca exista si pescari ce practica C&R, sau ca restul, cei ce nu practica decit retinerea exclusiva a tuturor capturilor (chiar daca prin asta devin uneori braconieri), si-au umflat nasul, si au intors fundul acestui forum?![]()
...felul in care sunt priviti cei care retin pestele nu e ok..
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH