Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »kingofbeasts« (16. august 2015, 12:46)
Sări de informațiile utilizatorului
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
Cosmarul oricarei partide in care incerci sa inveti un novice cu temele nefacute . Problema cea mai mare e ca, acum, cum a si prins, o sa se tina scai de tine sa-l mai iei cu tine (mai ales dupa una-doua partide singur fara rezultate)Eu nu prea am pescuit, mai mult am facut-o pe ghidul, pasagerul fiind extrem de neindemanatic a trebuit sa tot desfac noduri, sa refac monturi caci tipul se tot agata de fund cu toate ca era cu ochii pe sonar.
Super Moderator
Multumesc, pentru aprecieri, din partea ta cantaresc mult Cand ma gandesc ca am inceput stilul asta mai mult ca sa-i arat lui Zoran ca aici nu sunt pesti mari ...Si tin sa te felicit si pe tine pentru progresele ultra rapide la tehnica cloncului. Un singur lucru care m-a zgariat pe ochi si care nu are nimic de a face cu pescuitul. Reglati camerele sa faca imaginea de aceeasi talie, a ta si a colegului, caci unul face imagini in 16/9 si celalalt in 4/3. Si fiind deformat de meserie innebunesc cand se tot schimba formatul imaginii.
Super Moderator
............. Chestia e ca daca as fi vrut sa prind peste cu adevarat cred ca as fi reusit insa ar fi trebuit sa inist mult mai mult insa am decis sa imi dedic timpul altor chestii si am lasat pescuitul deoparte
Cred ca au ramas putini pesti rapitori pe Olt in zona Valcea...
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Super Moderator
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH