[.....] chiar daca ar "deceda" maine consider ca a fost o mulineta ce si-a meritat pe deplin banii [.....]
Alan Hawk cu siguranta.Are cineva experienta cu Quatum Cabo ? Marimiile 840 si 850 sint recomandate ca foarte bune pentru somn..
Salut! Am o nelamurire si sper sa ma ajutati. entru spinning la somn recomandati exclusive mulinete clasice sau si multiplicatoare. Si de ce? Multumesc!
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Harsova
Profesia: Music Promoter, SEO & SMM Freelancer
Cu ocazia unei asemenea deplasari am cumparat de la Bass Pro Shop o mulineta Daiwa CrossFire 2500 cu $25, in ideea s-o folosesc cu un bat de $15 cat sunt plecat si sa le arunc la sfarsit, ca sa n-am exces de bagaje.
Asta in limbajul celor de la Daiwa se numeste "conicitate inversa" si e menita sa imbunatateasca distanta de lansare...si formarea unor peruci de toata frumusetea.Cu ocazia unei asemenea deplasari am cumparat de la Bass Pro Shop o mulineta Daiwa CrossFire 2500 cu $25, in ideea s-o folosesc cu un bat de $15 cat sunt plecat si sa le arunc la sfarsit, ca sa n-am exces de bagaje.
Ca fapt divers, e normal ca mulineta asta sa-ti aseze firul pe tambur mai mult spre varf decat spre baza?
![]()
Pana si o ieftinaciune de 20 de lei din piata il aseaza uniform.
Locație: Harsova
Profesia: Music Promoter, SEO & SMM Freelancer
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Am corectat defectul cu o saiba de otel de 1 mm plasata sub tambur, pe ax.
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Costi, galetul in functie de tambur are o oarecare miscare de spirala. Daca bagi si adaugi saibe sub se modifica asa cum spuneai doar "locul de unde incepe si se termina spirala". ideea cu conicitatea (pe langa faptul ca cei de la Daiwa declara ca aia vor sa obtina) se reduce prin adaugarea vreunei saibe doar pentru ca nu se mai produce aceea "aglomerare" de care spuneai ...
Cred ca are legatura si cu dubla viteza de oscilatie a tamburului.Am corectat defectul cu o saiba de otel de 1 mm plasata sub tambur, pe ax.
Apropo de chestia asta si oarecumva legat de topic, as vrea sa rog si eu pe cineva care se pricepe la mecanica sa-mi explice de ce saibele alea scoase sau bagate sub tambur ar duce la modificarea conicitatii "mosorului". Daca galetul are o miscare liniara pe inaltimea tamburului o saiba scoasa sau introdusa sub doar TRANSLATEAZA toata treaba, nu modifica nici o conicitate... evident, daca o translateaza prea mult o sa se obtina ceva aglomerari sus sau jos dar nu modificarea conicitatii... sau nu-i miscare liniara? Pareri?![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH